پس من چی آقا بهروز...منم درست گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
پس من چی آقا بهروز...منم درست گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
به من یه تذکر خفن داده شد که حرفی نزنم !!!!
آقا اشکی شما بیا این ورا جایزت با من!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه جايزه بايد زحمت بكشي تا كرمانشاه بياي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي خداييش مونيكا خوب زد واسط خال ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز به جان خودم من چيزي نگفتم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... به من شك نكني جييگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خوب باشه...حالا کی بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم جواب دادم پس منم زدم تو سیبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه با تبصره قبولي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هروقت خواستي بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هستم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
من به خودممم مشكوكم واي به حال شما ............
یه فکری بکنید برای قرارهای بعدی.راستی کسی گزارش اون ور ننوشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 شنبه آخر هر ماه پارک شاهد
ok???
عزيزدل من نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط گلابی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]