دوستان،من زبونش رو هم انگلیسی کردم،چه جوری ----t شو راه بندازم؟چه چیزایی لازم داره.
لطفا کمک کنید.
help.
Printable View
دوستان،من زبونش رو هم انگلیسی کردم،چه جوری ----t شو راه بندازم؟چه چیزایی لازم داره.
لطفا کمک کنید.
help.
شما باید TV رو ریست فکتوری کنید بعد از اون تنظیمات از اول شروع میشه شما زبان رو انگلیسی بعد کشور رو استرالیا و بعد ادامه تنظیمات و اسکن کانال و ... تمامنقل قول:
بعد همین آنتن هوایی باید باشه یا دیش؟یا اصلا نیاز نداره؟نقل قول:
با تشکر.
نقل قول:
هین آنتن هوایی رو وصل میکنید حله :20::10:
مگه شیراز دیجیتال نشده؟!زدم بگرده،ولی هیچی پیدا نکرد.
با تشکر.
الان بیشتر مراکز استانها به دیجیتال مجهز شدن اما ممکنه در حال تست باشن و مدام قطع و وصل بشن.به هر حال زنگ بزنین روابط عمومی صداسیمای شیراز ازشون سوال کنین.نقل قول:
اسکن رو در روز انجام بدید (البته تجربه ی شخصی ) :20:نقل قول:
نقل قول:
دوستان زیادی هستند که هم با شبکه شدن HDTV شون و هم با نرمافزار Wild Media Server مشکل دارند خوب برای شناسایی TV به شبکه نیازی نیست که حتمآ به اینترنت وصل باشید اصلآ ADSL نیاز ندارید . فقط کافیه برید تو منوی TV و تنظیمات رو به ترتیب زیر انجام بدید
جهت شناسايي روتر مودم به TV
وارد منوي TV شويد > انتخاب آیکون Scan < Wireless set-up < network set-up < network < Settings
بعد از اسکن نام مودم تون رو انتخاب و بعد WEP key و Enter رو میزنید حال صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد ( البته اگر مودمتون کد امنیتی داشته باشه )
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه حالا باید نرم افزار Wild Media Server رو هم روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب کنید اگر آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود و کنید بهتره چون نسخه های کرک شده با بعضی از سیستم عامل ها مشکل داره. --- از اینجا دانلود کنید
بعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدیدکد:http://www.wildmediaserver.com/files/108/setup_ws.exe
1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
3
4
5
این روش برای HDTV های سونی NX700 و EX700 و EX710 کاربرد داره و خیلی عالی جواب میده
حالا فایلهای Share شده روی کامپیوتر یا لپ تاپ رو توی منوی TV دارید ( البته فایلهای مدیا ) و از طریق ریموت کنترل TV میتونید فیلم رو اجرا کنید . من به همین روش تی ویم رو با لپ تاپ شبکه کردم وتمام فایلها و فیلمهام رو بصورت بیسیم با کیفیت بسیار عالی میبینم و با کنترل تی ویم قابل اجرا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر TV تون بدون دانگل Wireless هست باید با کابل شبکه وصل بشید فقط کافیه بجای انتخاب Wireless set-up گزینه DLNA Wirel- set-up رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکیه .
امیدوارم که مفید باشه سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفته نماند که نرم افزار Wild Media Server بعد از 15 روز اکسپایر میشه و دیگه کار نمیکنه ولی نگران نباشید من بعد از اینکه کل اینترنت رو زیرو رو کردم نسخه ی کامل و بدون محدودیت زمانی ورژن 1.17 رو پیدا کردم تست کردم خیلی خوب جواب داد ولی به زبان روسی هست . می تونید از اینجا دانلود کنید
من هر کاری کردم نتونستم زبانش رو تغییر بدم .کد:http://www.homemediaserver.ru/page10.php
[B]سلام من چندوقتی که این تلویزون رو خریدم اما الان چند روزی که وقتی دارم تلویزون روی حالت دیجیتال نگاه میکنم تصویر میره چند روز قبل هم داشتم با لپ تاب فیلم می دیدم یک دفعه تلویزون خاموش روشن شد کسی میدونه علت چیه مشکل چیه ایا باید تعمیر کار خبر کنم یا نه:::[/B]