بازی برای pc هم هست یا فقط ps3 , xbox
Printable View
احتمالا ایشون منظورشون از شاهکار چیز دیگریست.......نقل قول:
به این اثر هنری نمیشه امتیاز داد.همین صدا گذاری و موزیک بازی یه دنیا ارزش داره.
میانگین امتیاز های بازی 9.24 از 41 نقد
بازی در انحصار کنسول هست ! ( ps3 و x360 )نقل قول:
خوب منم بازی رو گرفتم.
یک 4 ساعتی بازی کردم.
بازی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم! و یکم بسته و خطی تر ( 100% تا الان اینطوریه ، چون مطمئنم بعدش خوب میشه با توجه به روند بازی )
کلا تمامه فکر هایی که میکردین رو بندازین دور! هرچی! بازی ماموریت به ماموریت هست ( یک چیزی مثله Mafia ). ولی وقتی یک Case ای رو میگیری میتونی بچرخی الکی همینطوری. هیچ محدودیت زمانی ای هیچی نداری.
بزار اول از منو شروع کنم :
منویه بازی چیزه خاصی نداشت و کاملا ساده با 2 تا گزینه ی New و Extras بود که پایینم چندتا دکمه واسه Social Club و ... داشت. ( جالبه Option نبود! رفتم تو خوده بازی ! در واقع Pause بازی 4 برابر منویه بازی گزینه داره. )
داستان و روایات به صورت Flash Back هستش تا الان و خیلی هم از مقدمه شروع کرده احتمالا با چندتا سورپرایز همراه میشم.
روند حل کردن پرونده هم به داستان هیچ ربطی نداشته تا الان ( منظورم داستان شخصیت هست ).
خوب حالا بزارین روند بازی رو بگم :
بازی با چندتا Cut Scene عالی اجرا میشه. امکانات شما بسیار محدود هست شما فقط میتونین سوار ماشین شین ، بدویین و احتمالا چندتا کار دیگه. دکمه ی پرشی وجود نداره ، هیچ چیزی واسه انتخاب اسلحه و ... نیست. هیچ Health Bar ای وجود نداره. کلا صفحه خالی جز همون مپه پایین. از بعضی جاها که مثلا باید بپرین شما دکمه ی RT رو میگیرین ( دکمه ی دویدن هست مثله AC ) بعد خودش از اون تیکه رد میشه.
اما درگیری ها شما فقط محدود به استفاده 2 تا اسلحه هستید : اسلحه ی بزرگ و کمری. اسلحه کمری که کلا همیشه دارین. اما اسلحه بزرگ برا استفاده از اسلحه کمری باید انداخته شه.
درگیری ها شبیه RDR هست. و احتمالا شما هم باید با یک تیر یا حالا یکم بیشتر بمیرین ( من که کلا تیر نخوردم ! )دشمنان هم با یک تیر میمیرند.
در حالت عادی بازی همونطور که گفتم هیچی ندارین نه میتونین اسلحه بکشین نه میتونین کاره خاصه دیگه ای بکنین.
صداگزاری و موزیک که اینقدر عالی کار شده اصلا جایه بحث نمیاد ( فعلا البته چیز هایه مهم تری واسه کسایی که بازی نکردن هست )
در بازی شما XP میگیرین که هنوز نفهمیدم کاراییش چیه ( چون اصلا دنبالش نرفتم :دی )
اما خوده بازی! شما تو دفترچتون 3 تا گزینه اصلی دارین : Location , Clues و People .
پایینم دو تا گزینه هست که جزوه گزینه هایه اصلی نیست. Clues که همون سرنخ هایی هست که پیدا میکنین. Location هم مکان هایه که افراد یا شواهد و ... قرار دارند. People هم اشخاصی هستند که باهاشون سره کار دارن ( در اون پرونده ) بعده حل کردن هر پرونده اینا دوباره سفید میشن و توشون اطلاعات پرونده بعدی قرار میگیره.
بحث Interview و سوال پرسیدن ها خیلی سخته ( حداقل برا من که یکم Simulation دارم بازی میکنم :دی ) اصلا با فکری که میکنین یکسان در نمیاد بعضی هاش! بعضی جاها یک سورپرایزی میشین که هنگ میکنین! تازه سوال پرسش ها هم 3 تا گزینه داره که همه میدونین ( Doubt , Lie , Truth ) یکشون رو اشتباه بزنین Incorrect میشه ( اما خوب پرونده خراب نمیشه ) من پیشنهاد میدم اولا تمامه Clue ها رو جمع آوری و بازبینی کنین و بعدش اگه حرف هایه فرد مقابل با سرنخ هایه شما در تناقض بود گزینه ی Lie رو بزنین. اگرم فکر میکنین یا حس کردید چیزه مهمی نیست که در موردش دروغ بگه گزینه ی Truth و اگرم بین این 2 تا بود و شک دارین بهش گزینه ی Doubt . اما مشکل من اینکه اصلا سوال هاشون گنگه! مثلا کسی که بهت اطلاعات داره میده اصلا نمیتونم تشخیص بدم که راست میگه یا دروغ ( اگه البته ضایع نباشه ، که معمولا هم نیست. البته من سریال Lie to Me رو دیدما :دی ) یعنی شما باید صحنه به صحنه ی پرونده رو در ذهن داشته باشین و حتی یک کلمه در رابطه با پرونده بود روش فکر کنین. همینش یکم سخته. ( رونده بازی همونطور که گفتم راحته ولی سختیه کار برا من اینکه چرا نمیتونم همه ی سوال هامو Correct بزنم :دی )
گرافیک هم در نوعه خودش خوبه مخصوصا در فضاهایه بسته ( به قوله دوستمون ) و کلا مشکله خاصی نداره و در حده RDR رو کار شده.
فیزیک بازی هم که عالی هست ( در حده Mafia 2 راحت هستش هرچند که مثلا کمونه کردن تیر و ... چون استفاده نمیشه فکر نمیکنم خوب طراحی شده باشه هنوز امتحان نکردم )
کنترل ماشین ها هم Arcade هست. تو ماشین که سوارین Street Crimes از طریق بیسیم به شما گفته میشه.
در آ[ر هم بگم خیلی خیلی خیلی واقعی شده. یعنی بیش از حده تصورم. بعضی جاها مثلا بچه ها در مورده شنا کردن و ساندویچ فروشی و بار و ... صحبت میکردند در حالی که اصلا چرته در بازی! یعنی اصلا به کارتون نمیاد ( فعلا! ) محدودیت خیلی دارین در حالی که در جایه خود این محدودیت ها باز میشه.ولی در حالت عادی من زیاد نگشتم اما چیزه خاصی نداره. مثلا هیچ نشونی تو نقشه وجود نداره ( منظورم پرونده ها نیست مثلا عکسه رستورانی خونه ای چیزی :دی )
خلاصه باید Advanture و Advanture و Advanture باز باشین تا خوشتون بیاد ( من که عاشقش شدم ) چون اوله بازی که پرونده ها اینطوریه فکر کن آخر بازی چقدر سنگین شه.
نقل قول:
نمیدونم چرا وقتی این بازیو با MAFIA:2: :2:مقایسه میکنن و یا میگن فلان چیزه بازی مثل مافیا میمونه احساس خوبی ندارم و باعث میشه ازش دوری کنم که همینطورم داره میشه:41:
با توجه به نقد دوستمون من کمی از بازی زده شدم ! :41:
چون بعضی از نقاط من رو به یاد بازی سایبریا میندازه !!
اینجور بازی که نیاز به وقت و حوصله + زبان انگلیسی خوب ، داشته باشه من کمی دچار مشکل میشم !
دلیلش هم گنگ بودن بازی برام هست !
امیدوارم این بازی اینجوری نباشه چون خیلی منتظرش بود ! :20:
اینم کاور بازی LA Noire : ( برای x360 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کاور :
کد:http://www.vgboxart.com/boxes/360/41729_la_noire-print.jpg
پوریا جون سایز کوچکتر عکس رو بزار تا بچه ها به مشکل بر نخورن، لینک سایز اصلی رو هم بزار...نقل قول:
( تو تاپیک Box Shot & Cover هم درست کن )
معذرت میخوام عزیز جان !نقل قول:
پوریا جون سایز کوچکتر عکس رو بزار تا بچه ها به مشکل بر نخورن، لینک سایز اصلی رو هم بزار...
( تو تاپیک Box Shot & Cover هم درست کن )
آدرس رو گذاشتم دوستانی دکه به مشکل برخورد کردند ( سرعت پایین نت ) از لینک اصلی استفاده کنند !
در هر صورت دوستانی که سرعتشون پایین هست و کاور رو به دلیل سایز اصلی نمی تونند باز کنند ، بنده رو ببخشند !
کوچیک همتون پوریا :11:
بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی نیاز به تمرکز ، فکر و جمع آوری اطلاعات داره!!! حتی یکی از دوستام یک دفترچه جدا گرفته برای بازی و همه ی اطلاعات رو می نویسه!نقل قول:
این بازی نیست که تفنگ رو بگیری بری جلو ، نمی دونم همه ی cut scence های بازی رو رد کنی ، فقط هی بری بکش بکش!!! این بازی کاملا انسان رو وادار می کنه به فکر کردن!
سایبریا هم بنداز دم کوزه آبشو بخوره!! بازی طوری نیست که مثلا بری دنبال مدرک همش بگردی که!!! واقعا از این چیزا عظیم تر و قوی تره!
کلا بازی شاهکار قرنه!!! واقعا منو به خودش جلب کرده!! فعلا نمی تونم یک کلمه درباره ی بازی حرفی بزنم چون بدجور مات و متهورش شدم!!! ایشالا خفته ی دیگه یک نقدی ازش می نویسم.
فقط یک چیزی بگم ، اگه فکر می کنید بازی شبیه mafia II یا Gta IV می باشد کاملااااااااااااا در اشتباهید! کوچکترین ربطی به اون نداره!!!