سلام
وضعیت خوابگاه دانشگاه مفید قم چطوره؟
Printable View
سلام
وضعیت خوابگاه دانشگاه مفید قم چطوره؟
واسه اینکه شما خیلی کار ت درستهنقل قول:
مرد حسابی کل تاپیک دارن میگن وضعیت افتضاحه شما اومدی میگی نه گلستانه ؟
برو خوابگاه های دانشگاه های تهران رو هم ببین تازه معنی خوابگاه میاد دستت
انتخاب هم اتاقی هم دست شما نیست
میفرستنت تو یه اتاق میگن این اتاقته میخوای با هم اتاقیات حال کن نمیخوای هم بشین یه گوشه حرف نزن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام
من یه سوالی میخواستم بپرسم
اینکه در خوابگاه چی بشی و درسخوان بشی یا معتاد، واقعا به خود آدم بستگی دارد.
من هم مدتی در خوابگاه بودم. 6 نفر در یک اتاق که 4 تاشون سیگار میکشیدند ولی دیگه میدونستند وقتی ما داخل اتاق هستیم، حق سیگار کشیدن ندارند و باید میرفتن بیرون.
غذا و ... هم به دانشگاه بستگی داره. معمولا پنج شنبه شام و جمعه ها خبری از غذا نیست. ولی دانشگاه ما همیشه غذا میداد.
غذا هم نباشه از روزهای قبلی اضافه تر میگیری و نگه میداری ولی دیگه یه ماکارونی درست کردن و ... را باید بلد باشی یا نهایتش یاد میگیری!
شاید ترم اول با همدیگه آشنا نباشید و با هر کسی هم اتاق بشی ولی بعدش میتوانی خودتون تعیین کنید. مثلا چند نفر که با هم بهتر جور میشید میرید و با هم اتاق میگیرید.
ولی کلا خوابگاه جای درس خواندن نیست. اگر میخواهی درس بخوانی باید در همان دانشگاه و کتابخونه درس بخوانی و فقط برای خوابیدن برگردی خوابگاه.
بچه ها من فعلا 1+4 سال تو خوابگاه بودم و علاوه بر دانشگاه خودم دو سه تا دانشگاه دیگه هم دیدم و انواع و اقسام آدما رو دیدم.
اول بگم که خوابگاه جای سوسول بازی و اینا نیست حتی بهترین خوابگاه ها هم از این خبرا نیست.
صحبت های دو جانبه ای که دوستان می کنن هر دو جنبه اش درسته. تو خوابگاه همه جور آدمی پیدا می شه از خر خون بگیر تا الاف و حتی مریض. چیزی که کاملا مسلمه اینه که اونجا دیگه خونه شما نیست که هر کاری خواستین بکنین پس یه جورایی مجبورین خودتون رو با بقیه وفق بدین حالا چه خوشتون بیاد یا خوشتون نیاد. اگه شانس بیارین ترم اول با بچه های ردیف هم اتاق شدین که خوبه و گرنه ممکنه برین اتاق ترم بالایی ها یا حتی هم ورودی هایی که ممکنه اخلاقشون و کاراشون با شما جور در نیاد که در این صورت بهترین کار اینه که بدون اینکه مشکلی واسه هم درست کنین هر کسی کار خودشه بکنه.
در کل به خودتون بستگی داره. اگه خودتون نخواین هیچ مشکلی واستون پیش نمی یاد و سیگاری و معتاد و ... هم نمی شید مگر اینکه خودتون پیش زمینه رو داشته باشین و دلتون بخواد. آدمی دیدم که تو اتاقش همه سیگاری بودن ولی اصلا طرفش هم نرفت.و دقیقا برعکسش هم دیدم.
هر کس بخواد درسش رو می خونه و هر کسی نخواد نمی خونه ولی این حرف درسته که توی اتاق نمی شه درس خوند و باید رفت کتابخونه خوابگاه یا دانشگاه مگر مقاطع بالاتر از کارشناسی. باور کنید بچه هایی بودن که تو همین خوابگاه درس خوندن و رتبه های تک رقمی ارشد رو آوردن. خوابگاه رو سدی در مقابل خودتون نبینید اولش برای همه سخته تا از محیط خونه که همه چیز مرتبه یه دفعه برین خوابگاه ممکنه احساس خوبی نباشه اما کم کم بهش عادت می کنین و تازه صفا هم می کنین.
مکان خوابگاه متاهلین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر کجاست؟
یه چیزی بگم به یادگار بمونه.
تو علم و صنعت اصلا بهت خوابگاه نمیدن که وضعیتش بد و خوب داشته باشه.:31:
خداییش اصلا نمیشه خوابگاه رو یه سد فرض کردنقل قول:
یه زندگیه کاملا جدیده با کلی تجربه و خاطره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
32 صفحه خوندم هیچ کس خوابگاه علوم پزشکی شیراز نرفته:)
خب حالا کسی هست در مورد خوابگاه علوم پزشکی شیراز بدونه؟من خودم شنیدم خیلی شاخه ولی ندیدم.ظاهرا اتاق یه نفره هم داره ولی ادم هیچی ندونه بهتر از اینه که اطلاعاتش ناقص باشه
کسی اطلاعات کامل داره؟؟؟؟
بهتره با سرچ وبلاگ دانشجوهای پزشکی شیراز رو پیدا کنی و از اونا بپرسی. اینجا احتمالش کمه کسی بدونهنقل قول: