باسلام دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه نحوه رجیسترکردن LED EX710 Sony 46 را برایم توضیح دهید یا صفحه ای که قبلا توضیح داده شده را برایم بگویید چون تعداد صفحه زیاد است و من نمی دانم کجا قبلا توضیح داده شده . باسپاس .
Printable View
باسلام دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه نحوه رجیسترکردن LED EX710 Sony 46 را برایم توضیح دهید یا صفحه ای که قبلا توضیح داده شده را برایم بگویید چون تعداد صفحه زیاد است و من نمی دانم کجا قبلا توضیح داده شده . باسپاس .
تو پست صفحه قبل که توضیح دادم:3:نقل قول:
دوستان شما شبکه خبر دیجیتال رو میگیرید ؟
چیکارش کنم ؟ نمیگیره
سلام
واسه دیدن دی وی دی تو این تی وی بهترین تنظیم چیه؟
اخه دی وی دی که میزارم یک جوری نشون میده
باید تنظیمش بکنم
نه؟
درود دوستان ما چند وقته یدونه 46ex700 خریدیم تقریبا همه جزویاتشو در آوردم وبلدم اما یه مشکل دارم کانالهای دیجیتال که گرفتم با شماره کانال 350 به بعد اومدن یعنی وقتی میزنم 1 میگه کانالی با این شماره وجود نداره باید بزنم 350 یا 353 مثلا یا با دکمه تعویش کانال یکی یکی برم جلو مال شمام همینجوره؟
سلام
کشورتو عوض کن درست ممیشه
شما الان جواب منو دادی؟؟!!!!!نقل قول:
اگه آره من کشورم الان رو استرالیاست کجا بزارم؟
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
دوستان با آپدیت جدید من تونستم در حالی که دیجیتال ها رو گرفتم ساعت و تاریخم دستی بهش دادم
سلام دوستان من با روتر میتونم به ال سی دی متصل بشم
توی تنظیمات ال سی دی که میرم همه چیز درسته هم کانکشن رو میشناسه هم میتونم فایلامرو از لپ تاب شر کنم
اما توی به روز رسانی که میرم میگه چند لحظه صبر کنید بعدش مینویسه که هیچ فیلمی پیدا نشد
چطور میتونم اسم یه سایت مرتبط با یه ویدئو رو به ال سی دی بدم؟
نمیتونم چیزی پیدا کنم از طریق ال سی دی که به اینترنت کانکت هست,چیزی پیدا نمیکنه
دوست عزیز ظاهرا اینترنت ویدئو برای ایران وجود ندارهنقل قول:
ضمنا منم همین جوریه یعنی شبکه داخلی وصل میشه اما اینترنت را میزنه اشکال داره
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم. من یک تلویزیون EX7 32" دارم و نمیدونم --- داره یانه و چگونه میشه فعالش کرد؟ خیلی ممنون :11: