سیلام...سیلام!
نقل قول:
دوم! مثه اینکه اکثر پاسخ ها رو جناب shutdown دادن! به هر حال چون مخاطب حرفت من بودم، با اجازه، ما هم دو کلوم اختلات کنیم!
ما هم سعی کردیم پاسخ هامون رو بدیم اگر امکانش هست یک باردیگه پست های من و ایشون رو بخونید!
نقل قول:
تو جدول اختلاف امتیاز منچستر و چلسی یک امتیاز بود با صدرنشینی منچستر... فرگوسن اومد رو اون کار کرد واسه بازی با چلسی... جایگزین اون موقع رونی، یه برباتوف نا آماده و بی انگیزه و یه ماکدا جوون و بی تجربه بودش... برباتوف رفت تو ترکیب و دقایق پایانی هم ماکدا...
من مگه خلاف این حرف رو زدم....خواهش می کنم یک بار دیگه پست ها رو مطالعه بفرمایید!
نقل قول:
اون بازی برتری نسبی با یونایتد بود... آمار بازی رو هم ببینی همین رو میگه
ببین این حرف ها خودت می دونی که خیلی چیزی هستن! به آمار و ارقام اگر قرار بود امتیاز بدن بارسا فصل پیش باید دوباره 6 تا جام رو کسب می کرد.البته ببخشید خیلی صریح صحبت می کنما!:31:
نقل قول:
هر دو بازی بایرن هم رونی حضور داشت و یه گل تو بازی رفت زد و تو بازی برگشت هم به گیبسون پاس گل داد... پس دقت کن منچستر با حضور رونی و به خاطر دلایل دیگه ای که بارها گفته شد، بایرن رو برد و حذف شد...
ببین خودت هم می دونی که بازی برگشت بود و نبود رونی فرق نمی کرد.اون پاس گل هم یه پاس معمولی بود که هوشمندی گیبسون بود که شوت اونجوری بزنه! پاسی رو یه پاس گل ارزشمند حساب می کنند که بازیکن رو توی یک موقعیت مناسب توی محوطه جریمه یا کمی عقبترش صاحب توپ کنه! گیبسون یه شوت راه دور زد حالا پاسش رو می تونست فردیناند هم بده!
خیلی راحت می شهگفت که آماده نبودن رونی منجر به حذف منچستر و از دست دادن صدر جدول بود نه چیز دیگه!
کتمان کردن این مسئله خیلی سخت تر از قبول کردنش هست عزیز!
نقل قول:
رونی چه ربطی داره به رونالدو؟!! احتمالا پستاشون یکی بوده
ببین اون دوستمون والنسیا رو با بازیکن تراز اولی مثل رونالدو مقایسه کرد....والنسیا یه بازیکن درجه دو هم شاید نباشه!
انصافا مقایسه س رونی با رونالدو صحیح تره یا والنسیا با رونالدو.
والنسیا که خودت هم می دونی در تمام فصل فیکس نبود!
نقل قول:
مسئولیت بیشتری رو گردن بازیکنا افتاد... اونا هم خودشون رو نشون داد
آقا مگه من غیر این چیزی گفتم...شما اصلا خوب پست های من رو نخوندید!:41:
نقل قول:
بازی هفته 18 ام با فولهام چه ربطی داره به مصدومیت رونی؟!
حسییییییییین!
دیگه شاکیم کردی!:31:
من بازی فولام رو مثال زدم برای اینکه افت یونایتد رو نسبت به سال قبلش که رونالدو بود رو نشون بدم!
گفتم منچستر همچین تیمی بود! همین...اصلا بحث رونی هم نبود!
نقل قول:
در کل مصدومیت رونی به هیچ وجه روند حرکتی یونایتد رو از کار ننداخت
این دیگه نظر شماست ...من هم کاری از دستک بر نمی یاد مجبورم به نظر شما احترام بذارم.
ولی خواهشا یه بار دیگه پست ها من رو بخون.خیلی از حرف هایی که زده بودی رو من هم توی نوشته هام ذکر کردم!
یا علی:11: