کسی از دوستان منو راهنمایی میکنه؟!نقل قول:
راهی نیست که بشه بازی رو دخیره کرد؟
Printable View
کسی از دوستان منو راهنمایی میکنه؟!نقل قول:
راهی نیست که بشه بازی رو دخیره کرد؟
سلامنقل قول:
لینک مستقیم لیچ شده:
کد:http://s8.uploadbaz.com/files/2/uqied0bgzvvxcz/limbo.including.update1.rar
autosave هستش. موقع ورود شاید New Game زدید.نقل قول:
دوستان گلم
مرحله 35 رو چجوري بايد برم؟؟
(دوست خوبم كمكم كرد ولي بازم نتونستم)
لطفا كــــمكــــــــم كنيـــــــــــــد.:11:
سلامنقل قول:
ببینید یکی از جعبه ها فاصله ش تا سقف از جعبه ی دیگه بیشتره خب؟
وقتی مغناطیس رو فعال می کنید سقف دارای جاذبه میشه ولی جعبه ها هنوز روی زمینن پس تأثیری روی اونا نداره
وقتی جاذبه رو معکوس می کنید جعبه ها بدلیل معکوس شدن جاذبه به روی سقف منتقل میشن
حالا با توجه به این که فاصله ی جعبه ها تا سقف یکی نیست اگه وقتی که جاذبه رو معکوس می کنید سریع بعد از این که جعبه ی اولی به سقف چسبید دوباره جاذبه رو به حالت عادی برگردونید، قبل از این که جعبه ی دوم به سقف بچسبه برمیگرده میفته روی زمین در حالی که جعبه ی اول در اثر مغناطیس سقف به اون چسبیده
---------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من این بازی رو مدت ها پیش تموم کردم الآن یاد یه قضیه افتادم
دقت کردید بعضی مراحلش یه قسمتای مخفی داره که روی زمین یه چیز نورانی هست که میریم روی اون متعلق به ما میشه مثلاً.
کسی میدونه حکمت اینا چی بود اصلاً؟ (فکر کنم کلاً سرکاری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آخر گیم چی میشه؟
پسره خواهرشو ( البته می گن خواهرشه! ما هم سعی می کنیم خوشبین باشیم و فک کنیم واقعا خواهرشه!) پیدا می کنه!نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم این جارو دارین توضیح میدین بله؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست متوجه نشدم چی شد:31:
چطوری جاذبه رو به حالت عادی برگردونیم؟(تایمر داره که)
یه مقدار توضیح بدین چطوری باید رد کرد.
پی نوشت:
ببخشید این عکس مربوط به توضیح شما نیست. آخه شبیه بودن اشتباه کردم. از تذکر m.diadem ممنونم.
عامو همه رو گیج کردیا! مرحله 35 ک این نیس!نقل قول:
ببین اینو باید اینجوری بری:
یکی از جعبه ها رو بذار زیر اون شیبه...بعد اون یکی جعبه رو ببر روی اون شیب سمت راست بعد ولش کن تا خودش بیاد پایین...در حالی که داره میاد پایین سریع برو رو اون یکی جعبه و ازش برو بالا روی شیب وایسا تا جعبه بیاد بالا...وقتی اومد نذار بیفته پایین..هلش بده به بالا
سلامنقل قول:
آره اشتباه بود اون عکسه مال 35 نیس. ممنون.
یکم واضح تر توضیح میدین.زیر شیب که اون دگمه هست که روش بری جاذبه برعکس میشه!
پی نوشت:
مشکل حل شد. در عین سادگی سخت بود.
الان بعدش یه نردبان رو اوردم پایین و حالا باید چیکار کنم؟
وقتی جاذبه برعکس میشه اون تخته بزرگ که بالا هست تحت تاثیر نیرو قرار می گیره میره بالا. ولی چطوری برم اونجا؟چیزی نیست برم روش.
سلام من مرحله 18 گیر کردم آب میاد بالا