نسخه دیگری از بازی رو بگیرید ولی با این چیز هایی که شما گفتیتد باید رو درجه سختی بالا دارید بازی میکنید اینطوریه ولی اگر تیر میخوره خوب نمیشه کرک بازی مشکل داره!نقل قول:
Printable View
نسخه دیگری از بازی رو بگیرید ولی با این چیز هایی که شما گفتیتد باید رو درجه سختی بالا دارید بازی میکنید اینطوریه ولی اگر تیر میخوره خوب نمیشه کرک بازی مشکل داره!نقل قول:
نقل قول:
بعضی از بازی ها اینطوریند . یعنی برای کپی کردن سیو ها باید از برنامه خاصی استفاده کنید . مثلا Save Game Maneager
كرك بازي رو عوض كردم و يه پچ هم نصب كردم درست شد ولي هنوز از آدما خون در نمياد...چه كار بايد كرد؟؟؟نكنه بازي رو سانسور كردن؟؟؟نقل قول:
بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد
خون اونطور هم خودش رو نشون نمیده البته تو شماره دوم سانسور داشت در همین قسمت ولی این شماره فک نکنم داشته باشه!!!نقل قول:
البته شما میگی خون نشون نمیده! یه آپدیت برای این بازی اومده اون رو نصب کنید شاید درست بشه که برای دریافتش یه سرچ بزنید پیدا میکنی
شما بازی رو دوباره نصب کن بعد دایرکت و دیگر نرم افزار ها رو در پوشه موجود در بازی نصب کنید اگر درست نشد شاید ویندوز در اجرا کردن بازی مشکل پیدا کرده !نقل قول:
بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد
با نصب مجدد هم اجرا نشد....چنین چیزی امکا ن نداره
مشکل از کجا میتونه باشه ویندوزم هم تازه اس و برنامه خاصی نصب نکردم که بخواد دردسر ساز بشه براش
باراخره بازی رو تونستم اجرا کنم ولی متاسفانه همه سیو هام از بین رفته با اینکه سیو ها رو کپی کردم ولی بازم اجرا نیمشه سیو هام
چه کنم؟
تا حالا چندین بار گفتم که برای کپی سیوهای بازی ها از برنامه سیو گیم منیجر استفاده کنید .
یعنی کلا باید قید سیو هارو زد الان؟؟؟نقل قول:
کسی تا مرحله 5 رو داره سیوهاشو؟؟؟ به خصوص تا لحظه مبارزه با اون روباته!!!!
اگه نه که اصلا حس و حال دوباره بازی کردنش رو ندارم
نقل قول:
تو که نمی تونی با پروفایل یکی دیگه بازی کنی