کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...نقل قول:
Printable View
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...نقل قول:
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :26:
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم:26:
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
راستی اگه توی یک درس نمرم مثلا 16 شده باشه و اعتراض کنم، اصلا رسیدگی می کنن؟؟
آره حتما حتما حتما اعتراض بذاریدنقل قول:
پارسال من خیلی خیلی پشیمون شدم که فقط یه درسم رو اعتراض گذاشتم و درسای دیگه نذاشتم که یه نمره بهم تو اون درس اضافه شد
از دوستام هرکس اعتراض می ذاشت حداقل یک نمره و حداکثر 3 نمره بهش اضافه میشد.
اونایی هم که نمرشون 9 میشه مطمئن باشید 100% اگه اعتراض بذارید نمرتون رو 10 می کنند.مطمئن باشید
اونایی هم که نمرشون 11 اینا میشه اصلا ریسک نکنید و اعتراض نذاریدچون ممکنه برگتون دست یه مصحح ...... بیفته و کار رو خراب کنه.
اینایی که بهتون گفتم جدی بگیرید.
جبر و احتمال و هندسه و فیزیک !نقل قول:
خدایی جبر و احتمال امسال رو خودم از کتاب، هندسه هم از کتاب و فیزیک رو کلا از مبتکران فیزیک 3 خوندم .
این یه فیزیک رو خوب بدم دیگه ترسی ندارم .
منم خیلی میترسم ، مال منم در پایین ترین حالت که حساب کردم تا الان 18.48 بوده که با اون 5تای بعدی بر اساس پیش بینی ها باید بره روی 19 و بالاتر !نقل قول:
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
تبریک من رو بپذیر رفیق ! اگر به منم نمره بده منم 20 میشم بلا هم میریم بیرون ! :دینقل قول:
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 باز خوبه ! امروز یکی اومد اینجا گفت آسونه بعد که گزینه 2رو دیدم ... مثل که وحشتناک بوده از یه معلم زمینم پرسیدم گفت 18 19 اگر بیارن جای سجده شکر داره . ;)نقل قول:
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
بله میشه ، من نوشتم مثلا زاویه 45 درجه و 135 درجه مکملند اما قایمه نیستند ... اگر نمره نده خیلی خنگه .نقل قول:
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
نمیدونم ولی مثل که زود میدن ، تا الان باید تصحیح همه ی برگه ها تموم شده باشه و فقط حسابان و زبان فارسی شاید تصحیح دومش مونده باشه . ( البته هندسه که دیگه واضحه هیچ برگه ای تصحیح نشده !)نقل قول:
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه:46:
یادش بخیر پارسال چه حالی کردیم تو این پی 30 ، حیف ... دیگه تموم شد طلیی ترین دوران زندگیمون ، از این تابستون کنکور ، بعدشم زن و بچه و کار ، اصلا برای کیف و حال وقتی نمیمونه ، اوناییم که میبینید الان با داشتن اینا کیف و حال میکنن یا نمیدونن کیف و حال چیه یا میدونستن و در گذر ایام فراموش کردن .
یاد 22 ، 25 ، 18 ، 26 بخیر چه روزایی بودن و رفتن و همچنین 30م که نزدیک بود کشته بشم ! هیییییییییییی
فصل جدیدی از زندگی من آغاز شد... :mellow:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ممتازه ولی یه چه درد میخوره ؟ من بالای 18.5 نشم کلام پسه ...نقل قول:
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]