100 درصد نسخه 2 اش میاد.نقل قول:
Printable View
100 درصد نسخه 2 اش میاد.نقل قول:
بازی همین الان تمام شد
طبق معمول اخر از همه
درست مصادف شد با ارتقا سیستمم و خفن اجرا کردنش( البته اون Stuttering های ثابت تو Certain points که نشد کاریش کنم )
به قول دوستی بسی اساسی چسبید بازی
فوق العاده fun بود
تا اخرین سکانس ها بازی نو اوری داشت و داستان میچرخید
گرافیک بازی واقعا خوب بود
انفجار ها و تخریب ها به همراه محیط های عظیم و پر از جزییات و نتظره های زیبا و تنوع نور پردازی عالی بود
یک جاهایی فقط میخواستی واسی محیط رو نگاه کنی
تنوع اسلحه ها و combo زدن ها با اون2 قدرت خیلی خوب بود
نو اوری های خیلی جالبی داشت از اون سر خوردن ها و روی طناب این ور اون ور رفتن ها
تا اون سیستم sniper و اسلحه های بازی و ...
داستان نسبتا خوبی هم داشت
دیالوگ های باحالی هم داشت
کلا چسبید
منم الان تموم کرد ! خیلی باحال بود !
ما هم تمومیدیم. بازی بود بسی جالب .
البته بعضی جاهاش خیلی کسل کننده بود ولی در کل عالی بود.
هوش مصنوعی بد بد . واقعا بد. کل بازی رو فکر کنم تک نفره رد کردم .فقط یه سری کارکتر داشتن دوروبر من راه می رفتن و بسته به حالات جوی یه تیر هم در می کردن .
بازی بود بسیار شبیه Gears Of Ware مخصوصا اگه لباس کارکتر اول بازی رو ببینید متوجه میشید.
و کلا هم به جز ضعف هوش مصنوعی و یه کمی تاکید می کنم کمی texture popup دیگه هیچ مشکلی نداشت و بنده به شخصه خوشحالم که اخر داستان رو باز گذاشتن البته شاید من این فکر رو می کنم .
ای بابا همگی تمومیدندشنقل قول:
فقط من موندم
منم فعلا مجبور شدم تو رزولیشن اچ دی بازی کنم چون این بازی با رزولیشنهای نسبت 1 به 7 مشکل داره
با اچ دی 60 فریم گرفتم
هوش مصنوعی بازی منم فکر میکنم خوب نیست
ا
منم اولش که دیدم یاد گرز آو وار افتادم
یه جورایی ترکیبی از گرز او وار و بایوشاک
تو این مایه ها
خب من هم بالاخره این گیم رو تموم کردم!:31:
یک بررسی کوتاه (با این که خیلی دیر شده) از Bulletstorm:
گیم پلی:
-یک اکشن اول شخص Run & Gun که کنترل بسیار روانی دارد... نو آوری های جالبی در این قسمت پیاده کردن که جالب شده.
سیستم Skill Shot ها بسیار جالبه و کشتن دشمنان به طرز های مختلف بسیار سرگرم کننده هست.
ترکیب استفاده از اسلحه های مختلف و لگد و نیروی قلاب(نمیدونم به فارسی چی میشه:31:) اعتیاد آوره.
هوش مصنوعی.. بعضی از دوستان به این قسمت ایراد میگیرن... آخه مگه Run & Gun هوش مصنوعی قوی میخواد؟! :13:یک هوش مصنوعی خیلی ساده کفایت میکنه...
-------------------------------------------------------------------
گرافیک:
-از UE3 بازی هایی با اتمسفر تیره و تم کلی رنگ های مرده انتظار میره... ولی این گیم از رنگ آمیزی شاد و زنده ای برخورداره و فضاهای باز زیبا و سرزنده هستند...
برخی مناظر من رو واقعا متعجب کردن و ارزش تماشای زیادی داشتن!
بافت ها... یکسری فوقالعاده با کیفیت و یکسری کاملا معمولی...
افکت ها مناسب بودن و مخصوصا نور آفتاب (Sun Flare) چشم نواز بود... پاشیدن آب به روی صفحه نیز در نوع خود جالب بود.
-صداگذاری شخصیت ها عالی بود. دیالوگ ها زیبا بودن و حس طنز خوبی احساس میشد! به نظرم صداگذاری Gray به شخصیتش میخورد و هیچ ایرادی به این قسنت وارد نیست!
صداگذاری:
از موزیک بازی چیزی یادم نمیاد:31:دقیقا از اون موزیک های تندی که فقط موقع بازی جو سازی میکنه... و هیچ چیز خاصی نداشت.(البته انتظاری هم از این سبک بازی در قسمت موزیک نداشتم)
صدای اسلحه ها و محیط هم عالی بود.
داستان-شخصیت پردازی:
-داستان برای یک Run & Gun مشکلی نداره و خوبه... در اصل برای این سبک گیم ها داستان فقط شروعیست برای اکشن بی وقفه و دیوانه وار...
شخصیت پردازی هم بد نبود و اواخر بازی واقعا به تمامشون علاقه پیدا کرده بودم!
در کل:
-گیمی بود که منو چند روزی (چند ساعتی !:31:) سرگرم کرد و چون چند وقتی بود که از این سبک بازی نکرده بودم واقعا چسبید!
گیم ایراد خاصی نداره... فقط برخی مواقع تکراری و خسته کننده میشد(مثلا Act 6)
دیالوگ ها واقعا زیبا بودن! هر چی میخواستن به هم میگفتن:27: و یه دم شوخی و...
نمره این گیم از نظر من:
17.5/20
و در آخر Bulletstorm انتظارات منو ازش کاملا برآورده کرد و یکی از بهترین گیم های این چند وقت بود.
موفق باشید.
سلام
منم تمومش کردم
کی میگفت کوتاهه ؟
زیاد هم کوتاه نبود و به نظر من مراحلش کم نبودند
اما حسابی حال کردیم
گیم پلی بازی خوب بود
همیشه باید از اشیاء و جو محیط برای نابودی دشمنان استفاده میکردیم
که از این نظر عالی بود
حیف شد بازی من ایراد داشت و با افت فریم و رزولیشن کمتر تمومش کردم
من از 2 صلاح آخری خوشم نمیومد واسه همین اونا را حمل نمیکردم
از لحاظ تیر و مهمات هم فکر نکنم کسی کم بیاره
و به قول دوستان مدتی بود چنین سبکی بازی نکرده بودیم
کلا بازی جذابی بود و 1 کی 2 روز هم منو سرگرم کرد :ی
حالا از فردا منتظر نسخه اصلی کرایسیس 2 باید باشیم
edit
راستی میبینم که این صفحه 5 نفر تمومش کرده
lool
دوست عزیز با چه سیستمی فریم 60 گرفتی میشه مشخصات سیستمتو بگی؟ چون من میخوام سیستم گیم ببندم.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما اگه قصد سیستم بستن داری رو این بازی و فریم دهیش حساب باز نکن :27:چون من با کارت ضعیفم (9500:2:) 50 تا 60 فریم همش میگرفتم !:18:! (با نهایت تنظیمات گرافیکی) و رزولیشن 1280-720 . کلا بازی یه چیزیش میشه :31:(شایدم فقط برا من فقط اینجوری بود):21::31:
منم موندم با این گرافیک و این همه اکشن و افکت های باحال چجوری اصلا کند نمیشه. با آخرین رزولوشن و تنظیمات.
اونوقت یه بازی مثل فالات نیو وگاس دو نفر که جلوت راه میرفتن میرفت رو 12 فریم!!!! :2:
بعد از مدتها این یه بازی بود که خستگی از تنم در کرد با این همه اکشن... :8:
راستی میدونستین People Can Fly که این بازی رو زده سازنده Painkiller هم بوده؟ (تاپیک رو نخوندم. اگه میدونستین حلالم کنین :31: )
اون موقعش هم painkiller آخر اکشن بود...