ممنون از دوستان
فقط اگه ممكنه ميشه بگيد چطوري ميشه فايل شامل موزيك و عكس و ... روي iPad ريخت ؟ ( بدون اين كه هك باشه )
فك كنم از طريق iTunes باشه ولي اگه ميشه دقيق بگيد بايد چيكار كنم ...
+
iPad ويدئو با چه فرمتي ميخونه ؟
Printable View
ممنون از دوستان
فقط اگه ممكنه ميشه بگيد چطوري ميشه فايل شامل موزيك و عكس و ... روي iPad ريخت ؟ ( بدون اين كه هك باشه )
فك كنم از طريق iTunes باشه ولي اگه ميشه دقيق بگيد بايد چيكار كنم ...
+
شما وقتی iTunes رو اجرا میکنید قبل از اینکه آیپد رو به سیستم وصل کنید هر چه که میخواهید درون آیتیونز درگ کنیدنقل قول:
توی ستون سمت چپ نوشته Music و Movie و ...
داخل اونجا بشید و هر چی که میخواهید درگ اند دراپ بکنید
بهتر است یک اکانت هم در iTunes بسازید که باید از چیز پی ان استفاده کنید چون تحریمیم
وقتی این کارها رو انجام دادید آیپد رو به سیستم وصل کنید تا اطلاعات Sync شود
در مورد فرمت ویدیویی هم فرمت MP4 و MOV را ساپورت میکنند
اگه ریختید و ارور داد یعنی اینکه سایز فیلمتون با آیپد سازگار نیست
برای تبدیل فایلهاتون هم میتونید از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6 استفاده کنید
موفق باشید
همچنین می تونید از برنامه VLC که بصورت مجانی هم هست استفاده کنید که اکثر فرمت ها رو بدون مشکل ساپورت می کنه . البته این در مراحل بعدی کارتون قرار می گیره .نقل قول:
سلام
دوستان من iPad ورژن 3.2.2 دارم وقتي خواستم جيل بريك كنم همون ابتداي كار كه به كامپيوتر وصل كردم ديگه خود iPad هنگ كرد و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنيم پيغام ميده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان روي صفحه ي iPad فقط عكس يو اس بي و آيتونز رو نشون ميده و هيچ كاريش نميشه كرد .. ( البته ميشه خاموشش كرد )
حالا چيكار بايد بكنم ؟
ممنون
+
ويرايش :
با برنامه tiny umbrella درست شد ...
سلام
من یه چند تا سوال برام پیش اومده.آیپد رو باید مثل آیفون ه ک کرد ؟ و اگر آره مراحلش سخته ؟ و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
بله ولي خيلي راحته :11:نقل قول:
همه ي اين كارهايي كه گفتيد ميشه انجام داد ولي تماس رو خير نميشه كاري كردنقل قول:
و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
من كه هيچ وقت حاضر نيستم يك تبلت رو بگيرم كنار گوشم باهاش مكالمه داشته باشم :31: اصلا با عقل جور در نمياد :31:
پیام جان ، این حروف گ چ پ ژ کجاست ؟ یا اصلا نیست یا من نمی تونم پیداش کنم !نقل قول:
شما روی کیبورد مثلا روی دکمه ب انگشتت رو نگه دار میبینی که پ رو هم باز میکنهنقل قول:
بقیش رو هم خودت پیدا میکنی :46:
ممنون . این راه به ذهنم نرسیده بود .
اضافه کنم برای حرف پ ، حرف ب
برای حرف چ ، حرف ج
برای حرف ژ ، حرف ز
و برای حرف گ ، حرف ک هست .
سلام.
دوستان می خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که با اسکن اثر انگشت صاحب دستگاه قفلش باز بشه؟
با تشکر