سلام
همتون مثل من باشید .
سریع ویندوز عوض کنید حل میشه .
سلام
همتون مثل من باشید .
سریع ویندوز عوض کنید حل میشه .
خب اينو كه ميشه با Msconfig حل كرد
سلام دوست عزيز من الان دارم عكس هاش رو آپ مي كنم
بعت مي گم چجوري خلاص شي
اينم قولي كه داده بودم حاضر شد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب در ابتدا در اين قسمت در گزينه run كلمه ي msconfig رو وارد مي كنيم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در اين قسمت گزينه startup رو مي زنيم
بعد توي اين ليستيكي ظاهر شده برنامه مورد نظر رو پيدا كنيد مثلا مي گيد اسمش kernel.exe هست تيكشو برداريد
بعد ok كنيد و سيستم رو دوباره راه اندازي كنيد اميدوارم مشكلتون حل بشه
منتقل شد......
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
آقا جدیدا روی سیستم من در taskbar کنار آیکون ساعت یک آیکون آمده که critical system error است و هنگامی که روی آن کلیک می کنی یک صفحه جدید باز می کنه و یک آنتی ویروس رو پیشنهاد می کنه که استفاده کنم ....
می شود من را راهنمایی کنید چطوری این آیکون ر ا حذف کنم ....
ممنون
سیستم شما به Adware و یا احتمالا تروجان آلوده شده. چون شما رو به دانلود کردن یه چیز دیگه هدایت میکنه.نقل قول:
برای رفع این مشکل شما این برنامه زیر رو که حجمش هم همچین زیاد نیست دانلود کنید.
a-squared Free 2.1
کد:http://download5.emsisoft.com/a2FreeSetup.exe
بعد که دانلود کردید اون رو نصب کنید و بعد از نصب برنامه حتما اون رو آپدیت کنید. زمانی که برنامه رو باز میکنید فقط کافیه
که روی Update Now کلیک کنید. بعد از اینکه آپدیت تموم شد به قسمت Scan PC در سمت چپ برنامه برید و در اونجا
قسمت Deep Scan رو انتخاب کنید و در نهایت بر روی Scan کلیک کنید.
بعد از پیدا کردن فایل های آلوده انتخاب هایی رو برای پاک کردن اونها بهتون میده هر کردوم رو که بهتر میدونید
انتخاب کنید و اون فایل های آلوده رو از روی سیستمتون پاک کنید.
سلام من به نمی دونم چی آلوده شده که هر وقت وارد یک فولدر می شم اون فولدر ناپدید می شه البته فکر کنم به خاطر آنتی ویروس کسپر باشه که می شناستش ولی نمی تونه کاری بکنه اینو هم بگم وقتی با با کسپر همون درایوی که فولدر توش بوده و ناپدید شده رو اسکن می کنم فولدر رو نشو ن می ده که داره اونو اسکن می کنه
ولی به صورت معمولی دیده نمی شه حالا چه کنیم
با اف ديسك همه جك و جونورها پاك ميشه...شايد برنامه هاي كه بعد اف ديسك ميريزي ويروسي باشه...نقل قول:
سي دي بوت ايبلت سالمه؟ شايد اون ويروسي باشه...
پيشنهاد من اينه كه...اگه هاردت مكستوره با مكس بلست4 يه كوئك فرمت بكن بعدش با همون برنامه پارتيشن بندي بكن...بعدشم با يه سي دي ديگه ويندوز نصب كن...ويندوزم به صورت خام امتهان كن...يه چند روزي برنامه هاي جانبي رو نصب نكن...
عزيزم چرا اين قد خودتو اذيت ميكني اين فايل autorun رو ويروس داخل هر درايو اضافه ميكنه كه درايواتو auto play كنه...
فايلها رو از hidden در بيارين تيك hide protected رو هم بردارين...بعدش داخل درايوا برين و فايلاي autorun ويروس رو دليت كنين...البته قبلش بايد ويروس ناكار شده باشه...از توي استارت اپ...و task maneger ....
`