خوب توی ایران بواسطه کارم اون همه بازی داشتم :31: فقط 6000 تا سی دی فتوشاپ 7 داشتم :31:نقل قول:
سر سال 7-8 تا گونی میریختم دور :31:
Printable View
خوب توی ایران بواسطه کارم اون همه بازی داشتم :31: فقط 6000 تا سی دی فتوشاپ 7 داشتم :31:نقل قول:
سر سال 7-8 تا گونی میریختم دور :31:
بابا وضع اون وریا بدتر از مائه :دی پسر عمه من دبیه ، نت نامحدود با سرعت دانلود 600 کیلو بر ثانیه (این نت روی هزینه شارژ خونشون میاد :دی یعنی چه بخوای چه نخوای این سر جهازیته :دی ولی اگه با سرعت بالاتر بخوای می ری درخواست می دی از اون به بعد روی شارژت پول بیشتری میاد :دی ) ، اون وخ می فرمایند حوصله ندارم دانلود کنم :دی نهایتا یه سری بازی که مشهورن و توی دانلود ها هم هستن :دی هر سری ما میریم اون ور یا اونا میان اینور کلی بازی می برن :دی من با این نت پوچم نصف بازیای جدیدمو دان کردم :دی شهر ما بازی فروشیش کجا بود آخه :دی
و اینک میز من :
محتوای مخفی: دیدن این تصاویر برای سالمندان ، خانم های باردار ، بیماران قلبی و مبتلا به صرع توصیه نمی شود!!!
توضیحات :
عکس 1 :
1- فلش A-Data و SanDisk هر دو 4گیگ در حال حفظ تعادل :دی
2- لپتاپ فینگیلی Lenovoــم :دی
3- عشقم ، جونم ، عمرم ، نفسم ، زندگیم :دی ==> آیپادم :دی
4- آدامس شیک حاصل بقیه پولم :دی
5- در کیسم :دی روزی 3-4 بار زد و خورد با سیستم پیش میاد واس همین باید باز باشه :دی
6- Rexona Men Sport :دی تابستونه هوا گرمه 5 دقیقه می رم بیرون دقیقا مث اون تبلیغ رکسونا سطل آشغال می شم :دی
* توضیحات * : کیس باید به صورت افقی باشه :دی که در ضد و خورد من پیروز بشم :دی بعدش تسلطم هم بیتشره و از اونجایی که کیسم برق داره باید تسلط زیاد باشه :دی
عکس 2 :
1- کالکشن تمام آهنگ های کیتی پری :دی امروز واس ماشین زدمش :دی
2- ماشین حساب :دی
3- فلاپی از عصر حجر :دی
4- کاور خرشاسپ :دی یادمه سر امتحانای ترم اول بیکار بودم اینو از دوستم گرفتم بشینم بازی کنم :دی من اصولا توی امتحانا چون تایم کمتری مدرسه هستم بیشتر پای کامپیوترم :دی
(یه توصیه برای فصل امتحانا : بچه ها مواظب باشین تو این ایام درس و امتحان به کامپیوترتون لطمه نزنه :دی)
5- اسپیکرم که توی این بازار شام تقریبا دفن شده :دی
6- گوشی عهد بوقیم که چیز خاصی ازش باقی نمونده :دی تابستون این میره یه GS 2 میاد :دی
7- ماشین حساب دوستمو خورد کردم دکمه هاشو در آوردم تا درس عبرتی بشه واس سایرین که واس ما شاخ نشن :دی ماشین حساب مهندسی خفنی هم بود بیچاره :دی حیف شد جوون بود :دی
عکس 3 :
1- جوی استیک کامپیوترم :دی از تابستون تا حالا همینجا بوده :دی تکونم نخورده :دی فقط همین که یه کم مواقع جارو کردن اتاق جارو خورده بهش این ور اون ور شده تار عنکبوت نبسته و گرنه 100% بود :دی
2- مودم وایرلس :دی
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
40 تا :دی زدم :دی
سایز عکس هاتون تو Spoiler هم باید کمتر از 600×600 باشه عزیز.
لطفا ویرایش کنید تا نظم تاپیک به هم نریزه و دوستانی که با اینترنت های کم سرعت میخوان این تاپیک رو ببینن پشیمون نشن !
ویرایش :
خیلی عالی شد پارسا جان ممنون از شما .
پارسا این ":دی" رو خز کردی رفت :دی
حیف اون مودم نیس؟ :دی گزاشتی رو زمین :| :دی
منم یادمه دوستم یه مداد فشاری خریده بود از این فابر کستلا :دی شاخ شد :دی با دست شکستمش :دینقل قول:
- ماشین حساب دوستمو خورد کردم دکمه هاشو در آوردم تا درس عبرتی بشه واس سایرین که واس ما شاخ نشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین حساب مهندسی خفنی هم بود بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف شد جوون بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپه یا پد موس ؟ :دی
در باره کیس هم پیشنهاد میدم چند صفحه قبل عکس کیس منو ببینی بعد قبلش زنگ بزن بیمارستان بعد از تشنج جمعت کنن ببرن :دی :دی
مثلاً بازه این کیس؟ :دی آبرو هرچی کیسه بازه بردی :دی
چند سوال :
1. کیف بقل صندلی توی عکس 3 مارکشو بگو :دی نایک ؟ :دی
2.اون قرمزا پیچ گوشتیه ؟ :دی
3.کنار پیچ گوشتیا تبره ؟ :دی
4. اون سفیده فاز متره ؟ :دی
5.زیر فاز متر یه چیز سبز هست :دی چیه ؟
6.چرا کیبوردت اینقدر تخته ؟ :دی !!! :| :دی
( :دی = 20 عدد :دی )
خجالت بکشین اینجا رو کردین اسپم رفت پی کارش:دی(حالتون جا اومد:دی:27::21:)نقل قول:
اسپم نیست !
سوال پرسیدم داوود جان !
استفاده از شکلک و اسمایل فکر نکنم تو هیچ فرومی اسپم یا خلاف تلقی بشه !!!
:دی که کلا مال خودمه :دی واترمارک داره روش حتی :دی فقط واس دیدنش چشم بصیرت نیازه :دینقل قول:
پس بزارم رو فرق سرم؟؟؟ :دی یه مودم اکسترنال دایل آپ سابقا جاش بود :دی بعدش با پا رفتم توش دیگه تصمیم گرفت وظیفه رو به مودم قبلیم بده :دی اون هم تلفنشو زدم تو برق پوچ شد :دی وایرلس نبود حقش بود :دی دادم به داییم داد تعمیر کردن الان داره استفاده مفید می کنه :دینقل قول:
رفتم جلو بش گفتم نظرت چیه اینو بترکونم؟؟؟ گفت جراتشو نداری مال بابامه :دی گفتم اهم باشه هر چی تو بگی :دی منم که کله خر تر از این حرفام ، زنگ بعد گذاشتم کنار دیوار با پاشنه اومدم روش :دی بدبخت یه هفته پول تو جیبی نگرفت :دی خدا رو شکر می کنم من تیریپ پول تو جیبی معیّن نیستم :دی پول بخوام می رم از تو جیب بابام ور میدارم میگم بابا از جیبت یه کم پول ورداشتم :دینقل قول:
جفتش :دینقل قول:
اون کیستو دیده بودم :دی ارادت ویژه ای هم بهش دادم :دی در اسرع وقت کیسمو درست می کنم استاد :دینقل قول:
کیف کدومه باااو :دی شلوارمه :دی شلوار ورزشی ادیداس :دی کیفم عقب تره :دی هر سال توی هر مسافرت به دبی یه کفش میارم با یه کیف :دی در تابستان 88 یه کیف نایک ، با یه کفش نایک ایر :دی ، در تابستان 89 ، یه کیف ریبُک ، با یه کفش رانینگ زون ریبُک :دی خیلی باحاله کفشو پات می کنی یهو می بینی 3 کیلومتر دوییدی :دی عین خر میره لامصب :دی سر 540 تو مدرسه اینو می بردم همه 4 تا می شدن :دینقل قول:
بله :دینقل قول:
ادامه همون سفیدست که زیرشونه :دینقل قول:
فازمتر سوختس :دی به جای پیچ گوشتیه :دینقل قول:
شابلونه :دی ازش استفاده های بهینه می کنم :دی یکی از بچه های کلاس هست کلش عین مثلثه :دی با این یه اثر هنری زده بودم شده بود اون :دینقل قول:
خیلی باحاله :دی میخوابه روی میز خیلی تایپ کردن باهاش حال میده :دی دکمه هاشم یه حالت باحالی داره :دی فقط ترتیب دکمه هاشه که افتضاحه که اونم عادت می کنی :دی دیلیتش کنار کنترلیه که تو ردیف اسپیسه :دینقل قول:
آقا اسم تاپیک عکس های کنسول های شماست ، نه عکس این نیش باز بیریخت ! :13:
شرمنده میلاد جان !نقل قول:
زین پس کمتر استفاده میکنیم :46:
( شکلک جالبیه ! : دی :10:)
اينجا خوابگاه دانشگاس ... يه عكس گرفتم با حالت %98 طبيعي . هر سوالي بود در خدمتيم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيهام رو گذاشتم ولي پشت فرمون معلوم نيستن ..
Original Size :
کد:http://up.--------.com/images/a4vjx09lej6b5j9zo2a.jpg