نقل قول:محتوای مخفی: خطر!!!
راستی برای استفاده از Spoil باید برید تو "حالت پیشرفته" و پست بدید!!(روی آیکون "SP" کلیک کنید)
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: خطر!!!
راستی برای استفاده از Spoil باید برید تو "حالت پیشرفته" و پست بدید!!(روی آیکون "SP" کلیک کنید)
بعد از انتظار طولانی برای یک بازی ار پی جی بالاخره امروز این بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم خیلی زیباست:27:
سلام من به یک مر حله ای رسیدم مینویسه:
THE KAYRAN:OSTMURK
prepare the mongoose potion
mongoose potion:0/1
نمیدونم چکار کنم کمک کنید؟
دوستان
من چون زبان انگلیسی قوی ای ندارم ، علی رغم اینکه خیلی بازی های RPG رو دوست دارم اما همیشه باهاشون مشکل دارم.
چند تا سوال دارم در مورد ویچر 2 که اگه کمک کنید ممنون میشم.
1) چرا اینقدر زود وزن اجناسی که همراهمونه زیاد میشه و راه رفتن مشکل ؟ آخه می ترسم یه چیزی رو بندازم پایین و از شانس بد من اون جنس مربوط به یکی از مراحل باشه و بعد بیا و درستش کن.
2)اینکه برای اسلحه ها می نویسه مثلا Damage با عدد 11-8 یا 9-5 یعنی چی ؟
3)مراحل اصلی بازی کدوما هستند و آیا میشه به یه مرحله که مثلا تو چپتر 1 بوده و انجام نشده دوباره برگشت ؟(در صورتی که تو چپترهای بالاتر باشیم)
4)خیلی از مراحل هیچ چیزی رو نقشه ندارند و گذروندن اونها سخته . باید چکارشون کرد ؟
ممنون از همه
باید بری شرق نقشه.می رسی به یه دریاچه همونجا که ابشار هست.توی ابشار یه غاره میری تو غار .اخراش که برسی ostmurk پیدا میشه.نقل قول:
شما اول از تو نقشه دریاچه ای که تو جنگل هست رو پیدا کن، در اونجا یه غار داخل یک آبشار هست که باید Ostmurk رو پیدا کنید.نقل قول:
بعد از اون کلید Ctrl رو نگه دار روی آیکون وسطی کلیک کن، بعد برو تو قسمت Alchemy و Mangoose Potion رو بساز...
1. بیشتر وزرن وسایل شما مربوط میشه به شمشیر، شلوار، زره و از این قبیل اشیا. اغلب مواقع سعی کن این وسایل رو بریزی بیرون یا بفروشی، چون به قول شما ممکنه اشیای دیگه مثل گیاه ها و آیتم هایی که جمع می کنید در آینده نیازتون بشه. در ضمن تو فهرست وسایلی که دارید وزن هر وسیله رو ذکر کرده و شما هم تا سقف 250 کیلو می تونید اشیا حمل کنید.نقل قول:
2. اون به اصطلاح پایه ی قدرت اسلحتون هست که هرچی بالاتر باشه بهتره، مثلا 11-8 از 9-5 بهتره، البته فاکتورهای دیگه هم وجود داره!
3. شما با زدن کلید J می تونید لیست ماموریت هاتون رو ببینید،ماموریت هایی که در کنارشون یه چندضلعی هست ماموریت های اصلی هستن. بعضی از ساید کوئیست ها یا ماموریت های فرعی رو میشه در ادامه ی بازی انجام داد، یعنی شما یه کوئیست تو چپتر اول می گیرید و تو چپتر دوم تمومش می کنید! ولی نمیشه دوباره برگردید به جایی که تو چپتر اول بودید و کوئیست رو برید.
4. متاسفانه یا خوشبختانه این قسمت نیاز به زبان انگلیسی داره، شما باید کلید J رو بزنید و متن مربوط به اون کوئیست رو بخوند، مثلا نوشته برای پیدا کردن فرد مورد نظر خون هارو دنبال کن، یا به غاری که در نزدیکی روستا هست برو یا کسی که در حال تعمیر قایق هست رو پیدا کن و ...
این قوله را چچجوری بکشم
پستی نداریم که در مورد اپشن های موجود در بازی و کنترل بازی و مخصوصا جادو ها صحبت کرده باشه ؟؟؟
من تازه شروع کردم و خیلی ضعیفم مخصوصا تو جنگیدن
همش با کلیک کردن میجنگم
اوایلش چرا اینقدر بی روحه ؟ قشنگتر میشه ؟؟
مخصوصا
واقآ نفهمیدم این همه سرو صدا واسه چی بود
من همیشه آر جی بی بازی میکنم
همیشه هم تو کف بازی های افسانه ای و جادوییم
یادش خیر Blood omen 2
اصلآ این بازی چرت کجا هو مس افکت کجا!!! اگه به مس افکت بدم 10 به این میدم 0
گرافیک ...می و گیم پلی ...می تر
اصلآ جذب نکرد... اصلآ ارزش نقد هنری نداشت
اصلا شما چیزی درباره ی بازیها میدونید که میخواید امتیاز بدید و با بازی های دیگه مقایسه کنید برید از یک فردی که تخصص داره سوال کنید تا بگه این بازی چقدر خوب هست و ببینید چه امتیازی میدهنقل قول: