-
نرم افزار های لایتنر خیلی بهم کمک کردن تا سریعتر بتونم تعداد زیادی لغت رو یاد بگیرم، توصیه میکنم اگه از این تکنیک تا بحال استفاده نکردین حتما یکبار امتحان کنین، بنظرم بهترین نرم افزار لایتنر هم این نرم افزاره که کاملا رایگانه و امکاناتش هم فوق العاده ست:
دانلود از سایت سازنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
به نظر من بهترين سايت اموزشه بريد يه سر بزنيد ضرر نداره من دارم فيض ميبرم
-
به نظر من بهترين سايت اموزشه بريد يه سر بزنيد ضرر نداره من دارم فيض ميبرم
-
من که خودم دیدن فیلم با زبان انگلیسی رو موثر میدونم.
کسایی که تازه شروع میکنن، به نظرم بهتره با زیرنویس انگلیسی نگاه کنن
-
من بشخصه هرچی از زبان بلدم رو در وحله اول از گیم ها ( مخصوصا گیم های نقش آفرینی مثل Mass Effect که چون ابتدایی بودم تک تک جملاتی رو که باید انتخاب میکردمو میرفتم از تو دیکشنری پیدا میکردم و همینجوری تو ذهنم ثبت شد بدون اینکه کلاس زبان خاصی برم ! ) و در وحله دوم هم فیلم ها که گوش کردن به زبان انگلیسیشون و خوندن زیرنویس میتونه باعث یادگیری بشه .
-
نام کانال English club TV
کانال غیر رایگان قابل بازگشایی با سیسیکم
ماهواره Astra 4 A/ Ses-5 @ 4.8 East
فرکانس
12073
H
27500
سایت کانال جهت اطلاع از زمان و سطح آموزش برنامه ها:
کد:
http://english-club.tv/channels/schedule/
-
این سایت هم خیلی خوبه. انگلیسی رو با ویدیو یاد میگیرید.
englishcentral.com
-
با سلام و تشکر از دوست گرامی
مطالب بسیار زیادی از شما یاد گرفتم.
به نظر بنده اولین و مهم ترین گام، داشتن انگیزه کافی و احساس نیاز به یادگیری زبان انگلیسی است. ممکن است علاقه شما به درک گفت و گوی گردشگران خارجی شما را به سمت یادگیری زبان انگلیسی ببرد و یا علاقه شما به فوتبال باعث شود پا به دنیای یادگیری زبان انگلیسی بگذارید. بنابراین واضحه که انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی و در عین حال تقویت آن، می تواند پیشرفت ما در یادگیری زبان های خارجی دیگر را نیز به همراه داشته باشد.
با آرزوی موفقیت
-
هر بار که جوابهای شما را میخونم یک چیز جدید یاد می گیرم. تو اینترنت جستجو کردم و یکسری ویدیو فارسی و رایگان در خصوص در خصوص چگونه زبان انگلیسی رو یادبگیریم پیدا کردم که به نظرم عالی بود. تو هر فیلم که بین 3 تا 5 دقیقه است و مجموعا ده تاست یکی میاد جلوی دوربین و تکنیکهایی رو برای یادگیری زبان انگلیسی آموزش میده. تو اینترنت "آموزش هفته سایت زبان رمزی" رو جستجو کنید پیداش میکنید.
یا از اینجا ببینید
-
سلام دوستان
من میخوام شروع کنم خودآموز زبان بخونم ..بعد که یه کم سطحم رفت بالا برم کلاس های پری آیلتس!
دنبال یه مجموعه کتاب های زبان خوب هستم از اینا که سری هست مثلا ۱ تا ۵ داره و از سطج پایین تا قبل از پری آبلتس یا پری تافل رو پوشش میده!
مثل آمریکن انگلیش فایل و ....
میخوام بهم پیشنهاد بدید....میخوام کتاب ها هر سه بحث ریدینگ و رایتینگ و لیسنیگ رو داشته باشه..
به من northstar , speak now معرفی شده.
آیا اینا از آمریکن انگلیش فایل بهترن؟