تو عکس آخر یه جا قرمزه چه جوری میتونم اینو از بین ببرم آیا نرم افزاری میشه یا ببرم بدم گارانتی
گارانتیش هم سازگار ارقام هستش.
Printable View
تو عکس آخر یه جا قرمزه چه جوری میتونم اینو از بین ببرم آیا نرم افزاری میشه یا ببرم بدم گارانتی
گارانتیش هم سازگار ارقام هستش.
vahid_41852 ببرش گارانتي بد سكتور داره. البته اون Spin retry count كه زرد شده تو همه سيگيت ها و مكستورهاي جديد كه من تست كردم هست ولي اون بلوك آسيب ديده چيزي نيست كه بشه ازش گذشت.
Mezzo فکر نمی کنم نیازی باشه میتونه کل هارد رو فرمت سطح پایین کنه و اون بلوک هم با نرم افزار میتونه پاکش کنه کارایی هاردش بهتر میشهنقل قول:
اگه با Low level درست بشه كه خوبه (هرچند ممكنه آسيب فيزيكي باشه) ولي مسئله اينه كه هاردش 4 ساعت بيشتر كار نكرده و من اگه باشم ميرم عوضش مي كنم. يه هارد Western گرفته بودم همين بلوك هاي قرمز رو داشت تو مهلت تست بردم پس دادم (چون همون يكي رو داشت) به هر حال آدم نماز شك دار نخونه بهتره...
هارد من اصلا جامپر نداره:18:نقل قول:
این هم هارد های من
هارد وسترن دیجیتال 80 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد هیتاچی 80 گیگ
تصویر بالا داره درد دل من رو میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ساتا 2 خریدم ولی چرا این ساتا 1 رو نشون میده:19:
نگران نباش هاردت Sata 2 هست. ممكنه مادربوردت ساپرت نكنه وگرنه از هارد مطمئن باش.
Seagate 400GB 7200.10 620AS AAE
ويرژيل جان اين گارانتي سازگار هست؟ اگه اينطور باشه هر كسي خواست سيگيت بگيره دقت كنه حتما AAE باشه نه AAK. (با توجه به اينكه مدل Firmware روي هارد نوشته شده)نقل قول:
نه بدبختانه. اين يكي رو از ايران نگرفتم. گول بنچماركهاي اين رو خوردم رفتم از سازگار AAK گرفتم ديگه! اگه سازگار اين AAE ها رو مياورد واقعا حرف نداشت.نقل قول: