سلام LG KC910 Renoir دارم.یه چند تا تم و بازی موشن سنسور)بیسد( میخواستم.
Printable View
سلام LG KC910 Renoir دارم.یه چند تا تم و بازی موشن سنسور)بیسد( میخواستم.
سلام
راجبه LG world کسی چیزی میدونه ؟
چجوری میشه نرم افزار و بازی ها رو مستقیم روی کامپیوتر دانلود کرد ؟
بچه ها ممنون میشم اگه یکی استارت اپ و شاتدان ایفون با صداش و اون عکس ماهیشو با لینک مستقیم بزارید ممنون میشم
شما تاپیکlg500 و این تاپیک رو به دقت بخونید مشکلتون حل میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
شما اون فایل راهنما رو که به صورت پی دی اف هست بخون و طبق اون انجام بدی حلهنقل قول:
این همه تم ما عوض کردیم نمونه هاش هم گذاشتیم با تصویر معلومه بعد از این اگه سوالی داشتی من در خدمتم
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
[QUOTE=shabe.saket;5893077]سلام بچه ها.
آقا کسی میتونه به من یه منبع از تم های LG Pop رو معرفی کنه؟
اون تم لاست و سریال V رو میتونم رو گوشیم نصب کنم؟
ممنون از راهنمایی تون.
انشالا شما هم ستاره ای کهکشانی جایی خواستین برین من آدرس میدم:31:.
I Love You All:40::11:.[/QUOTE]
متاسفانه من پاپ رو کار نکردم فکر کنم سرچ کنی گیرت بیاد ولی اینجا بشتر روی کوکی کار کردیم
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
خیلی وقت بود این تاپیک داشت خاک میخورد
دلم نیومد تاپیک به این خوبی و پر بازددی این جوری
یه تم جدید براتون آماده کردم که دیگه جایی رای حرف باقی نمیزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://240x400.net.ru/load/temy_dlja_tachfonov_240x400/temy_dlja_s5230/android_2_3/25-1-0-17169
واقعا یادش بخیر .. اون موقه ها بچه ها همه تازه کوکی خریده بودن تم هم جدید اومده بود کلی شوق داشتیم ...:10:
من یک بار خواستم یه بازی ازش دانلود کنم بعد از کلی مراحل ثبت نام و گرفتن شماره خط یک اس داد که حاوی لینک دانلود بود
اگه ایرانسل داری که با گرفتن *140*3# و یا تماس با 700 تنظیمات gprs رو برات میفرسته و اگه همرا ه اول داری حتما باید بری تو سایتش و ثبت نام کنی . بعد تنظیمات رو برت میفرسته. اما هم ایرانسل و هم همراه اول بعضی مواقع تنظیمات رو نمیفرسته که با رروشی که در ادامه میگم هم برای اینسل و هم همراه اول میتونی بطور دستی تنظیمات رو وارد کنی و 100% هم کار میکنه من هر دو تاشو خودم امتحان کردم.نقل قول:
ایرانسل:
منو> تنظیمات>اتصال>نقاط دستیابی>>افزودن نقطه دستیابی:
عنوان اتصال : irancell-gprs
apn:mtnirancell
منو> تنظیمات>اتصال>نمایه های اینترنتی>افزودن مشخصه:
عنوان:irancell
نقطه دستیابی:irancell-gprs
و برای هماه اول بعد از ثبت نام در سایت:
منو> تنظیمات>اتصال>نقاط دستیابی>>افزودن نقطه دستیابی:
عنوان اتصال : mciinternet
apn:mcinet
منو> تنظیمات>اتصال>نمایه های اینترنتی>افزودن مشخصه:
عنوان:mci
نقطه دستیابی:mciinternet
بعد از انجام مراحل فوق باید حالت usb گوشی رو روی pc inteقnet تنظیم کنی و سپس گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی
در آخر باید بگم که من توی ویندوزxp sp3 تست کردم و واب داد ولی در xp sp2 وصل نمیشه و علتش رو هم نمیدونم
سلام چرا وقتی تو نرم افزار هاای پیش فرض خود گوشی میرم ارور میده مثه gmail و google maps
سلام
من استاتوس گوشی ام رو با یک استاتوس دیگه عوض کردم،حواسم نبود پوشه ی 2 رو هم حذف کردم،حالا دیگه استاتوس رو نشون نمیده!
چیکار باید کنم؟
سلام من یه بار امتحانش کردم ولی تم کاست رو نمی ده من یه بار واسه اینکه حافضه داخلی رو نمیشناخت دادم فلش بزند واسه اون نباشه می تونین راهنماییم کنید تم اینطوریش خسته کننده شده واسم اگه تونستید به این ادرس ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم اگه این تم رو بتونم عوض کنم برنامه های خوبی واسه این گوشی میزارم اون مورد می تونم جبران کنم منتظرمها:19: