سلام خدمت همه دوستان.
متاسفانه دو سه روز بعد از اینکه لپ تاپمو از گارانتی گرفتم، مجددا صدای تیک تیکش شروع شد. در همین باره یه سرچی تو سایت های خارجی کردم. نتیجه ای که از این سرچ ها بدست آوردم، ایناست:
۱) این صدا ۱۰۰ ٪ از هارد درایو دستگاهه و در این هیچ شکی نیست
۲) این صدا در لپ تاپ هایی که از هارد Fujitsu استفاده می کنن به طور مکرر دیده شده.
۳) برخی افراد که این صدارو داشتن (البته خارجی بودن) با عوض کردن هاردشون، دیگه این صدارو نداشتن.
۴) نکته جالب و البته مرموز در مورد این صدا اینکه در روز نسبت به شب این صدا کمتر به گوش می رسه.
۵) در دو مورد این صدا به طور کامل قطع می شه:
الف) در موقع Hardware Test
ب) زمانی که در Disk Utility هارد دو Burn و Verify می کنیم.
۶) در محیط ویندوز هم این صدا اصلا یا خیلی کمتر به گوش می رسه.
اما در این سایت های خارجی ۳ احتمال رو به این مشکل نسبت دادن:
احتمال اول) این صدا در مک بوک هایی که از هارد Fujitsu استفاده می کنن، کاملا طبیعیه و بر می گرده به پردازش اطلاعات توسط هارد درایو
احتمال دوم) زمانی که در حال حرکت (برای مثال در خودرو) هستید و مشغول کار با لپ تاپ هستین این صدا به طور طبیعی و برای محافظت هارد از خودش برای جلوگیری از ضربه احتمالی به گوش می رسه. (که من خودم شخصا این احتمال رو رد می کنم. چون همه جا این صدا می یاد.)
احتمال سوم) هارد مشکل داره و باید تعویض بشه.
به نظرتون کدوم یکی از این احتمالات محتمل تره؟
اما جالب ترین بخش قضیه اینجاست که این مشکل اونقدر شیوع پیدا کرده که یه نرم افزاری هم برای رفع این مشکل ایجاد شده. البته نرم افزار نیست و صرفا یک برنامه ایست که یه سری تغییرات تو Terminal و Console و سیستم مک بوک می ده.
خیلی ها این نرم افزار رو اجرا کردن. من هم مو به مو اون رو انجام دادم. صدای تیک قطع نشد. اما خب نسبت به قبل خیلی کمتر شد.
اگه خواستین این برنامه رو با دستورالعمل استفادشو براتون قرار می دم.
با این حال نظرتون چیه؟ آیا دوباره لپ تاپو ببرم گارانتی؟ (دفعه قبل گفتن که این صدارو ما نشنیدیم. اما این دفعه با توجه به این سایت هایی که پیدا کردم، می شه گفت یه مدرکی هم با خودم دارم.)
شما چی می گین؟