نوک مدادیشو چندگرفتی؟:20:نقل قول:
Printable View
نوک مدادیشو چندگرفتی؟:20:نقل قول:
دزدگیرنبندی بهتره:31:من روی ماشین قبلیم یه دزدگیرماجیکاربستم که300تومن برام آب خورد ولی یه دزده عزیز:31:اومد همچین در30ثانیه ضبطم رو برد که خودمم نفهمیدم:20:من به این عقیده دارم که اگه دزد بخواد بزنه اگه خودتم کنار ماشین باشی همچین دزدی میکنه که حال کنی:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
من امروز توی آگهی ها یه111 دیدم که فقط هیدرولیک داشت.زنگ زدم می گفت150/8به نظرم همون باabsش بهتر باشه:20:
یک سوال در مورد این پراید 111
این 111 در چند تیپ تولید می شه
والا ترسیدیم راجبه دزدگیر حرف بزنم دیگه گفتم جناب ناظر دعوامون میکنه اما کلا انگیزم از دزدگیر باز و بسته کردن دره تا دزدگرفتن:31: ...نقل قول:
من ثبت نام نکرده بودم ... یکی از آشناهامون ثبت نام کرده بود گفت من نمیخوام ... منم رفتم سایپا ورش داشتم آوردمش ... بهش گفتم 9 تومن میدم بهت ...
سایپا نوک مدادی تحویل فوری نداره تحویل 30 روزه داره که 8،985،000 تومن میگیره ... اما به این آشنای ما 12 روزه زنگ زدن گفتن بیا ببر ...
دردومدلsxوlx کهsxهم هیدرولیکه وهمabsولیlxفقط هیدرولیکه:31:البته lx ازابتدای89تولیدنمیشد ولی من امروز آگهیشو دیدم:20:نقل قول:
یه توصیه به تمام اونهایی که ماشین روازبازارآزاد میخرن:اگه ماشین تحویل روز میخرین بدونید که تاحدود10روزنه ماشین رو میشه تعویض پلاک کرد ونه بنام زد.پس بهتره ماشینی رو خرید که سندش اومده باشه که بتونی بنام بزنی.ما امروز رفتیم تعویض پلاک ولی چون سند نیومده بود معاملمون بهم خورد:41:البته همون بهتر که بهم خورد چون جناب فروشنده زبل تشریف داشتند و چون خیالشون راحت شده بود که ماشینو فروختن دیروز(روز بین معامله وتعویض پلاک)ماشینو حسابی راه برده بود.چون موقعی که ما قولنامه کردیم40تاکارکرده بود ولی امروز200تاکارکرده بود :41:عجب آدم هایی پیدا میشن تو این تهرون.
کاملا درسته....بنظرم هزارم اگه یه کوچولو کارخونه قیمتش بیشتره بهتره از کارخونه خریداری بشه که ادم خیالش راحت باشه...صفر فقط کارخونه...نقل قول:
بانظرت موافقم اما نه برای 111چون 350تومن اختلاف کم پولی نیست.بستگی به آدمی داره که ازش میخری !دیشب رفتیم دوباره یکی دیگه رو معامله کردیم به قیمت همون 450/8ولی صاحبش اینقدر انسان بود که حتی تبلیغات توی ماشین رو هم به ماداد:20:ماشین هم برای30/6بود.:20:نقل قول:
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
علی جون بدت نیاد ولی خیلی بهت گرون داده!من بیرون600/8هم برای تحویل31/6رو سراغ داشتم!ولی چون من رانندگیم عالیه:31:سفید خریدم که اگه خورد بهتربتونم صاف کنم:20:نقل قول:
بله شما درست می فرمایید حق با شماست .... چرا تاراحت بشم ؟؟؟ ... دقیقا خودمم 8600 قیمت داشتم قبل خرید ...نقل قول:
اما به نظر شما علت اینی که طرف مثلا خودش 8800 داده ثبت نام کرده بعد داره 8450 میفروشه جیه؟ من علتی نشد پیدا کنم ... یکیم زنگ زدم گفت خرج محضر با خودت ... اگه برا من توضیح بدین ممنون میشم که داستان چیه ...
یه چیزی که زد تو برجک من این بود که ماشین من تولید 5/21 بود اما پذیرش نمایندگی 7/5 بودهدبا 25کیلومتر کارکرد منم 7/7 تحویل گرفتم با 39 تا هم کیلومترش بود معلوم نبوده تو این مدت یه ماه و خورده ای کجا بوده و کثیفم بود اما کلی زیرو روش کردم که سالم باشه ...
منم اولش تعجب کرده بودم ولی بعد فهمیدم داستان از چه قراره.در حال حاظر خیلی از ادارات دولتی و خصوصی وام خودرو بدون بهره مثلا5ساله به کارمنداشون میدن و میگن باید سند کمپانی رو برای ما بیاری تا بهت وامت رو بدیم.اینها هم هر چی زودتر اون پول به دستشون برسه براشون بهتره دیگه پس ارزون تر فقط رد می کنند بره:20:مثلا این ماشینی که من گرفتم 7تومن وام به صاحبش داده بودن:31:من امتحان کردم توهم دوست داری یه همشهری بخر امتحان کن کسی که صبح زود سفیدو گذاشته بود700/8شبش به500/8هم قانع بود:31:نقل قول: