آره خودشه...نقل قول:
Printable View
آره خودشه...نقل قول:
آقا یه نصیحت از من :
اصلا سفینه نسازین حتی یدونه . فقط و فقط منابع ارتقاء بدین . 4-5 تا سفینه بارکش داشته باشین کافیه تا در موقع دفاع ریسورس هاتون رو جابه جا کنید .
هر چی بیشتر سفینه بسازی بیشتر مورد حمله قرار میگیری و بیشتر منابعت رو از دست میدی . سیستم نبرد این بازی بسیار مزخرفه و تو این سرور ایرانی رنکینگ های بالا با هم متحدن و به هم حمله نمیکن و تا میبینن یکی داره نزدیک میشه با هم میریزن سرش . براشون فرقی هم نمیکنه متحدشون باشه یا نه . و در کل منابعی که میتونن ازتون غارت کنن خیلی کمتر از اون چیزی هست که شما از دست خواهید داد .
اینو بخاطر این میگم که دیشب هم یه سری دوباره به من حمله کردن مشخص بود برنامه ریزی شده بود چون پشت سر هم بود و جالب اینکه از اتحاد های مختلف بودن . اینجا اتحاد معنی نداره یه سری برای بقای خودشون هر کاری میکنن .
در نهایت اگر هم خواستین سفینه بسازین و عشق حنگ بودین در سیاره دوم یا سوم خودتون اینکار رو بکنین چ.ن اونجا امنه و کسی به اونجا حمله نمیکنه .
دوستان با اين توضيحاتي كه چاقال داد پس ديگه دهن من سرويسه!!!!!!!
حالا نميشه منم راه بدين تو اتحادتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-چرا اونجا همه عضوه كندفدراسون هستند؟
هيچكسي مثله من نوكس نيست!
قضيه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم گزارش جنگ دیشب من
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=03ccd32cef
به ظاهر قوي ترهنقل قول:
به ظاهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در باطن چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اينجوريه پس من برم يه اكنت ديگه بسازم منم برم تو كندفدراسون!!!
:41:
نه اتفاقا چون نژاد شما کمتره راحت تر تو اتحاد ها راهت میدن.قوی و ضعیف بودن هم بستگی به بازی خودت داره نه به نژادی که برداشتینقل قول:
منم صبح شروع کردم ببینم چی به چیه :31:
فقط خیلی بال و پر داره و خیلی پیچیده هست !!! هزارتا ساختمون و سفینه و الافی داره !!
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
وست 2 تا کلیک هست و هر 4 ساعت یک کار می دی ولی این خیلی ....
چاقال بيا جواب دوستتو بده :دينقل قول:
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
هادی چی کار کردی ... :دی
اینجا چون بیشتر از 12 راند نمیشه مبارزه کرد مهمترین عامل قدرت دفاع هستش . یعنی اگه به تعداد زیاد سفینه گارد یا ربات محافظ داشته باشی میتونی راحت جنگ رو تا راند 12 بکشونی بدون اینکه آسیبی به بقیه سفینه هات برسه .
S.W.A.T جان هر ضعف و قدرت خاص خودش رو داره و هیچ نژادی به دیگری برتری نداره و همونطور که هادی گفت این دیگه بستگی به استراتژی شما داره که چطور با اون نژاد بازی کنید .
برای بار 4 م کلیر شدم . این آخرین سفینه هایی بود که داشتم ... :27:
دیگه زدم تو کار ساخت و ساز . سفینه ها رو هم تو سیاره دوم میسازم :8: