سوتی رو ببین . فکر کردم نوشتید این دو تا رو از بغل هم دیدید !! :11:نقل قول:
نه کنار هم ندیدم . واسه همین هم عکس گذاشتم تا بقیه ببینن و قیاس کنند . 99% افراد دیگه هم این دوتا رو کنار هم ندیدن البته راحت بود بیام بنویسم کنار هم دیدم و بعد بگم این یکی در مقابل اونیکی حرفی برای گفتن نداشت ! ولی خب عکس گذاشتم که تا کسانی که قصد خرید و مقایسه دارند - نه فن بوی ها و کسایی که دنبال بحثهای بچگانه هستند - قضاوت کنند که کیفیت تصویر در چه حده و آیا میشه گفت که G10 در مقابل B690 یا برعکس B690 در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداره ؟!
صحبت از این باشه که یکی از اینها درصدی از اونیکی بهتره ، منم مخالفتی ندارم . بخشیش می تونه علمی باشه و بخشیش حتی سلیقه ای . مثلا کی می تونه بطور علمی ثابت کنه دکور B690 بهتره هست یا نیست ، اما اینکه ما بخوایم بگیم که B690 رنگهاش مرده و کدر هستند و تصویرش در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداره جز اینکه دیگران رو به اشتباه بیاندازه و خودمون رو فن بوی G10 معرفی کنیم کمکی به خودمون و بقیه نمی کنه .
آقای عباس که G10 دارند می تونن بگن تصاویر B690 کمی ضعیفتر از G10 هست یا مثلا نیست . این قابل درکه و بلاخره هر محصولی نقاط ضعف و قوت خودش رو داره اما باور نمی کنم ایشون معتقد باشند که B690 در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداشته باشه . این نظرهای متعصبانه به نظر من نباید جایی در یک بررسی صادقانه داشته باشه .
انتخاب بین G10 و B690 اگر گیمر نباشید واقعا انتخاب سختیه چون هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند با تصاویری نزدیک به هم