بچه ها خواهشا تراز هاتون[همون نمره كل] رو بگين از اين به بعد!
Printable View
بچه ها خواهشا تراز هاتون[همون نمره كل] رو بگين از اين به بعد!
پوزیترون عزیز ممنون از راهنماییت.راستش من موندم برای ثبت نام باید چه کار کنم.اصلا اون مدارک سایت سازمان سنجشو کجا ببرم؟دانشگاه علوم پزشکی؟در ضمن یه سوال دیگه اینکه تو سایت سنجش نوشته اول باید یه ثبت نام الکترونیکی بکنی(از طریق سایت دانشگاه) ولی من هیچ لینکی در این موضوع نه تو سایت دانشگاه تهران نه تو سایت دانشکده پزشکی نه تو سایت وزارت بهداشت و درمان پیدا نکردم.موندم به خدا.اگه اطلاعی داری بگی ممنون میشم.:20:نقل قول:
چند آمار :
منطقه 1 بومیش :
29000 کامپیوتر سخت افزار سجاد مهشد
22000 کامپیوتر سخت افزار سجاد مشهد
8200 برق بیرجند روزانه
4100 مهندسی شیمی فردوسی مشهد
نگاه كن توروخدا!!نقل قول:
اين ستم نيست؟:41::41:
يارو با 29 هزار[يعني دو برابر رتبه من]:41: كامپيوتر سجاد قبوليده منم برق سجاد...
رسما بايد بريم جلوي سنجش سروصدا و تجمع راه بندازيم!:31:
منم دارم از حرس میمیرم:31:نقل قول:
نگاه كن توروخدا!!
اين ستم نيست؟:41::41:
يارو با 29 هزار[يعني دو برابر رتبه من]:41: كامپيوتر سجاد قبوليده منم برق سجاد...
رسما بايد بريم جلوي سنجش سروصدا و تجمع راه بندازيم!:31:
بریم شیشه های دانشگاهرو بیریم پایین:27:(البته دانشگاهه که بیاید پایین من کجا برم؟:13::31:)
همون بریم جلوی ساختمون سنجش بهتره:31:
کسی بالاترین رتبه منطقه 2 که مکانیک خواجه قبول شده رو نمیدونه؟
ا ی بابا شما ها که قبول شدید این حرفو می زنید پس من چی بگم:19::19::19::19:
تو خود اطلاعیه آدرس سایت رو هست.ولی مشکل اینه که از 23 شهریور میشه ثبت نام اینتر نتی کرد در صورتی که ثبت نام اصلیه ما 22 شهریوره.ولی نوشته باید اول ثبت نام الکترونیک انجام بشه.حالا ما چی کار کنیم؟واقعا لازمه اینتر نتی هم ثبت نام کنیم؟نقل قول:
سلام . من با تبه 9000 منطقه 2 ، شیمی کاربردی دانشگاه قم شبانه قبول شدم ! انتخاب صدمم بود !
در صورتی که تمام مهندسی هایی که امکان قبولی داشت رو زدم . هم روزانه و هم شبانه . حالا هم بعضی ها رو می بینم که با رتبه های نزدیک من ، چه بهتر و چه بدتر از من خیلی بهتر قبول شدن . یعنی من حتی شهر خودم مهندسی شبانه نیاوردم !
حالا میگید چی کار کنم ؟!!!! دارم سکته می کنم !
شما کدوم شهر هستین؟؟
رتبه کشوریتون چند شده
اخه تو بعضی گزینش ها رتبه کشوری مهمه نه منطقه