نقل قول:
من نمیدونم مشکل چیه ولی یه جای کار میلنگه.
چرا تا حالا اطلاعات دقیقی نداده انویدیا از توان گرفته تا مصرف و ...
چرا مثل سابق سری جدید کارت رو در اختیار گروه های مختلف و سایتها برای تست و بنچمارک قرار نداده؟
نمیشه بگیم تاریخ عرضه 26 مارچ هست ولی هنوز کارتی اماده نشده و اگر هم اماده شده پس چرا هیچ اطلاعات رسمی نداده غیر از همون بنچی که دوستمون گذاشت و چرا فقط همون یک تست اگر کارت اماده هست چرا توی گیم هم تست نگرفتن؟
انویدیا یا واقعا میخواد همه رو با یک سری کارت فوق العاده سورپرایز کنه یا فعلا همه رو سر کار گذاشته.
امروز 14 مارچه و تا 26 ام حدود 2 هفته باقی مونده. من متوجه نمی شم مشکل شما چیه!!؟ اگه چند روز به release باقی مونده بود، حرف شما درست بود ولی معمولا بنچمارک های سخت افزار چند روز قبل از عرضه ی محصول در بازار در سایت ها قرار می گیره.
نقل قول:
اینجا رو بخونید ! (البته معلوم نیست صحت داشته باشه)
گفته 470 احتمال زیاد کمی کند تر از 5870 هست !!!!!!!!!!! و 480 هم حدود 5 درصد سریعتر هست !!!!!!!!!!!!!!!
و اینکه این کارتها اصلا gaming نبودن اما چون nvidia وقتی برای طراحی یک کارت کاملا gaming نداشته مجبور شده با یک سری تغییرات اینها رو به عنوان کارت gaming بده بیرون .
وهمچنین گفته که توی اون بنچمارکی که خود nvidia داده استفاده ی مفیدی از shader ها نشده و فقط با تکیه بر tessellation اونم در ابعاد محدود تونسته به اون اختلاف برسه .
به هر حال تا چند هفته ی دیگه تو تامز منتظریم !
سایت و یا شما ادعا کردید که این کارت ها برای gaming تولید نشدن. سوال من اینه که پس برای چه چیزی ساخته شده بودند و هدف بازار چه کسانی بودند؟ و اگر برای gaming نبودند چرا nVidia به خاطر tessellation که جز بازی استفاده ی عمده ی دیگری نداره، بزرگترین تغییر در ساختار کارت هاش رو نسبت به گذشته در کارت های GF100 اعمال کرده؟!