بله آقا ميلاد،حق با شماست.
اما وقتي خود نفت دانشگاه داره و با دانشجوهاش قرارداد داره كه ٢ برابر مدت تحصيل واسش كار كنن،ديگه بقيه دانشگاه در اولويت بعدي قرار ميگيرن
Printable View
بله آقا ميلاد،حق با شماست.
اما وقتي خود نفت دانشگاه داره و با دانشجوهاش قرارداد داره كه ٢ برابر مدت تحصيل واسش كار كنن،ديگه بقيه دانشگاه در اولويت بعدي قرار ميگيرن
ببخشيد آقا ميلاد،چون با گوشي پست ميدم الان پست شما رو ديدم.
اين هم يه مساله حل شده واسه دانشجوهاست كه الان اينجا پيش كشيدن...
كاملآ باهات موافقم چون منم الان دارم مهندسي شيمي دانشگاه آزاد مي خونم و پدرم در اومده از دست اين استادا از بس سختگيرن و يكي از دوستام كه دانشگاه سراسريه اومده بود با من سر كلاس ميگفت بابا فكر نمي كردم اينجوري باشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راجب اون آزمون استخدامي هم كاملآ باهات موافقم براي مايي هست كه پارتي نداريم تا دلمون خوش شه آخه صد نفر مي خوان اونم پيماني از 3000 تا پس بقيه چي..........:19::13:
دوست خوبم، درست نیست بگیم سطح دانشگاه آزاد کمتره!اگر بگیم سطح دانشگاه فلان شهر یا واحد کمتره بهتر نیست؟نقل قول:
یکی از دوستان هم اشاره کرد در بسیاری از مسابقات روبوتیک و سازه دانشگاه آزاد اوله چون ابتکار دانشجوهاس بالاست.ببینید درسته من قبول می کنم ، اگر میانگین سواد دانشجو ها ترم اول رو در کل دانشگاه های ازاد بگیریم کمتر از مشابه اون در سراسری هست(در رشته های مهندسی)ولی در ترم های 6،7،8 من شرط می بندم میانگین بگیریم این عدد بدست اومده بین دانشجوهای دانشگاه ازاد و دولتی یکی میاد.یعنی مطمئنم.
در مورد اون کارنامه ، شما اصلا توجه نکردید که اون فرد در کدوم انتخاب قبول شده! انتخاب هفتم و به نظر من این امکان نداره!اماری که من از قلم چی در اختیار دارم
نمره اخرین فرد قبولی انتخاب اول در 86 --------- 4966
نمره اخرین فرد قبولی انتخاب اول در 85 -----------5016
نمره اخرین فرد قبولی انتخاب غیر اولی 86--------5228
نمره اخرین فرد قبولی انتخاب غیر اولی 85-------5011
100% فهمیدید که این تراز با توجه به کمبود ظرفیت در 84 بیشتر هم میشه._من تراز ها رو تا سال 85 دارم)
با تشکر
من دانش آموز هستم و با این وضع فکر کنم آزادم برم ولی می خوام بدونید که آلمان مدرک دانشگاه آزاد را به رسمیت نمیشناسه به خاطر سطحش اگه قبول ندارید لطفا بعد از گوگل کردن بگید تا لینک بدم.ای خدا اگه تو المپیاد به اندازه 8 نفر بیشتر می خوندم الان مثل آدم می رفتم شریف!!!
شما از کجا این حرف رو شنیدین؟نقل قول:
پس اون وقت کیا میخوان شرکت کنن ؟
اونایی که نظری بودن و کاردانی قبول شدن ؟
دوست عزیز این که نمیشه !
تا جایی که من می دونم مانعی نداره فقط بعد از قبولی باید یه سری درس پیش پاس کنننقل قول:
چرا دوست خوبم.مدرک واحدهای جامع رو که 11 تا هستن قبول داره.11 تایی که بین المللی هستن.مثل نجف آباد.نقل قول:
آلمان مدرک دانشگاه آزاد را به رسمیت نمیشناسه به خاطر سطحش اگه قبول ندارید لطفا بعد از گوگل کردن بگید تا لینک بدم
دوستان عزیز اشکال اینجاست که تا معلم یه سوتی میده یه ساعت نظم کلاس رو میریزی به هم!معلم یه ذره سخت میگیره بابا مامان ناظم مدیر همه بسیج میشن که شما وقتتو واسه خوندن تلف نکنی!معلم میگه برو خودت بخون اشکالو بپرس میگی هم اشکال رو بگو هم بخندیم هم نمره بده به خاطر خدا اگرم اخرسر یه سه چهار واحد موند بگو معلم کینه داشت هزار تا فحش هم بگو پشت سرش اخه یه بار ضایع شدی! اینا همه تجربه شده همه تجربه کردن اوایل معلم میاد سر کلاس یه مزخرفاتی میگه اینا همینن که باید با طلا نوشت!خودمون تجربه کردیم همه تجربه کردن اشکال از پایه هست اگه از اول میخوندی!حالا دیگه اینقدر وکیل مدافع دانشگاهی که بدون مشکل میگه بیا بشین سر کلاس خوندی افتخارش مال من نخوندی به جهنم شهریه بده مدرک بگیر نمیشدی!همه عالم و ادم میدونن اونی که درس خون نیست!میره ازاد همین.
چه جالب اونی که رتبش میشه 2000 بعد میره ازاد! جل الخالق! به نظر شما درس نخونه!
خواب دیدی خیر باشه!!!