Type : AMOLED resistive touchscreen, 65K colorsنقل قول:
امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_omnia_ii-2836.php
Type : AMOLED resistive touchscreen, 65K colorsنقل قول:
امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_omnia_ii-2836.php
دوست عزیز یوتوب و ول کننقل قول:
hd سرعتش خیلی بیشتراز این هست تازه تاچش هم خیلی بده اگر ویدئوشو که دادن بیرون ببینی یارو تو یه دقیقه سه چهارتا اشتباه تاچ داره اومنیا اچ دی خیلی بهتره از همه لحاظ به خصوص مولتی مدیا من الان خودم ppc دارم اصلا راضی نیستم شما ها که تا حالا هم نداشتید بگیرید ولی به فکر یه گوشی با سیستم عامل مک یا سیمبیان باشید
اینو بی تعصب گفتم میل خودتونه و اینو بدونین که از لحاظ مولتی مدیا ویندوز موبایل صفر هست
ببینید سیمبین تو استفاده از سخت افزار محدودیت داره .... ینی نمیتونه از 100% توان سی پی یوش استفاده کنهنقل قول:
یه موضوع مهم و حیاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاران اهل omnia 2 زیاد ناراحت نشین ها
اینجور که من دیدم و تحقیق کردم cpu امنیا 2 arm11 هستش با 800MHz
و اینجور که باز معلومه cpu امنیا hd از نوع cortex-a8 با سرعت 600Hz
نکته اصلی اینجاست که سرعت cpu آی8910 HD سه برابر بیشتر از سرعت Omnia2 هست و این رو من نمیگم بلکه میتونید سرچ کنید !!
ولی ویندوز موبایل اینجوری نیست و میتونه از سخت افزارای خیلی قویتر استفاده کنه واسه همین سرعتش تو گالری و نشون دادن عکسا بالاتره ... البته 8910 هم تو فریمورای جدید سرعتش عالی شده و به امنیا 2 رسیده پس میشه سرعتشونو برابر دوسنت
نقل قول:
Type : AMOLED resistive touchscreen, 65K colors
خودمم اینو میدونم ...
یکم بیشتر دقت کن تو مشخصات امنیا پرو نوشته advanced R touch ولی تو مشخصات امنیا 2 ننوشته در حالی که هر 2تاشون مثل هم هستن ... دلیلش اینه که gsmaerna بعضی وقتا اطلاعات رو کامل نمینویسه
مطمعن باش صفحه امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
نقل قول:
کاملا موافقم ! اون چیز هایی که تو you tube دیدن بعضی ها ماله آپدیت های گذشته است ! با آپدیت های جدید سرعت فوق العاده است !
من استفاده میکنم که میگم !
تو خیلی از سایت های خارجی از هنگ بی مورد و سنگین کارکردن گوشی omnia 2 شکایت داشتن !
البته ما هر چی بگیم تو کت اینا نمیره باید بیاد تا خودشون ببینن !:10:
یه نرم افزار benchmark بود با فریم ور ایتالیایی استفاده کردم که سرعت cpu وکارت گرافیک رو میزدنقل قول:
سی پی یو رو 558HZ تو نتیجش نشون داد که فکم نکنم اون 30hz چیز خاصی باشه که کامل استفاده نکنه !
مطمئن باش به امنیا2 که هیچی از اونم بالاتره !
باز هم میگم میاد و میبینیم !
وقتی اومد یه نرم افزار benchmark موضوع روحل میکنه:11:
بعدش هم مگه شما با اومنیا 2 و اچ دی کار کردین که میگین سرعت hd به اومنیا رسیده ؟
امنیا 2 فقط تو home screen ش وقتی ویجت هارو باز میکنی کند عمل میکنهنقل قول:
من ویدیوهایی که از امنیا پرو دیدم اینجوری نبود و کاملاً روون عمل میکرد پس مطمعن باشید تو آپدیت بعدی امنیا این مشکل حل میشه
یک مسئله ای که دوستان اصلا بهش توجهی ندارن اینه که این گوشی ها سیستم عامل اصلیشون وین 7 هستش نه 6.5 اگه به هوای 6.5 میخری نخر ! شخصا اگه بگیرم رو این حساب میگیرم که 4 یا 5 ماه با 6.5 کار کنم و بعدش با وین 7
میشه شما چندتا دلیل بیاری که چطور به این نتیجه رسیدی؟چون همونطور که دوستمون گفت توی ویدیوهایی که دیده شده کاملا این موضوع مشخصه که امنیا تو سرعت بالاتری داره.نقل قول:
مگر اینکه شما با ذکر دلیل به ما ثابت کنی که ما اشتباه می کنیم.
فکر نکنم به این زودی وین 7 بیاد.الان بر سر وین 6.1 و 6.5 بحثه.یه سری ها میگن این گوشی با وین 6.1 میاد.منم هر چی تو یوتوب سرچ کردم همه ویدیوها واسه وین 6.1 بود.فقط چنتا ویدیو از وین 6.5 بود اونم روی گوشی htc hd .نقل قول:
اگر قرار باشه چند ماه دیگه اتفاقی بیفته فکر کنم اون اتفاق اینه که وین 6.1 این گوشی به وین 6.5 آپدیت بشه.وگرنه واسه 7 یکم زوده.
نقل قول:
وین 6.1 که مسئلش تموم شده !