-
نقل قول از یکی از بچه های فروم::11:
فیلمبرداریش هم نمیدونم سامسونگ چرا رزولیشن بالا گذاشته در عوض کیفیتش مناسب نیست
همچنین کیفیت صدای خوبی نداره (علاوه بر این که بیت ریت صداش پائینه کلا هرجا صدای بلندی داشته باشه خش میفته در حالی که تو ان86 حتی توشلوغترین زمان ممکن که میشه عزاداری در مهرم با طبل و ... که در این زمان هم صداش خش نداشت ):11:
حمید این مشکلو هم امینا اچ دی داره؟منظورم این مشکل و مورد قبلی بود.هر دو تاش:11:
-
@بطلیموس
برای اینکه همه عکسا توی قسمت تاچ نشون داده بشن باید از طریق برنامه Media Go عکسارو بریزی تو گوشی
-
سعید جان لطف می کنی تم های فابریک گوشیتو بزاری :20:
می خوام ریسایز کنم برای گوشیم
-
چشم میزارم. البته فردا صبح چون الان کابل usb دم دستم نیست
فکر کنم سرج کنی پیدا کنی ها. من تم unlimited رو برا سایز 320*240 پیدا کردم!
-
ممنون:46:
لینک دانلودشو داری ؟
-
لینکشو ندارم ولی میدونم تو سابت mobile9 بود
آقا اومدم تم های گوشیو آپ کنم اصلا نمیشد از روی گوشی کپی کرد نمیدونم چرا اینطوری شده. گوشیای قبلیماینطوری نبود ولی این یکی نمیشه.
-
سلام به دوستان یه چند روزی مسافرت بودم نشد بیام اینجا یه سری بزنم ولی یه تست تو این مسافرت گرفتم:
موقع برگشت به خواطره مشکل تو سیستم صدای ماشین مجبور شدم برا موزیک از گوشی و بلوتوث اون و یه اسپیکره استروی پرتیبل استفاده کنم ،قبلش بلوتوث رو کامل شارژ کردم و از ساعت 1.5 تا 9.5 شب که رسیدم خونه یه سره باهاش موزیک پخش کردم وقتی رسدم خونه علاوه بر اینکه شارژش تموم نشده بود هنوز دو تا از LED ها روشن بود شرمنه یادم رفت درصد شارژ دستگاه رو نگاه کنم (البته تا رسیدم خونه شارژ گوشی تموم شد ،البته قبل موزیک گوش دادن فول شارژ نبود)
-
ماشالا هندز فریش خیلی شارژ نگه میداره. بردشم خیلی خوبه.
حمید گوشیتو آپدیت کردی؟ بعد از آپدیت مصرف باتریش موقع استفاده از بلوتوث کمتر میشه
-
آپ دیت هست
اون موقع هم باسه این تموم شئ که قبل سفر یائم رفت بزنمش شارژ!
-