خدمت شما:نقل قول:
دوستان نام بازی همین Assassin's Creed II میمونه دیگه ؟ یعنی اسمی چیزی نمیاد بعدش ؟کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50141
--------------
تلفظ Ezio هم به زبان ایتالیایی اتـزیو ( Etzio ) هست. :46:
Printable View
خدمت شما:نقل قول:
دوستان نام بازی همین Assassin's Creed II میمونه دیگه ؟ یعنی اسمی چیزی نمیاد بعدش ؟کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50141
--------------
تلفظ Ezio هم به زبان ایتالیایی اتـزیو ( Etzio ) هست. :46:
نه این نام اصلی بازی !نقل قول:
دوستان مثل اینکه تو این بازی شب و روز هم هست مثل gta حقیقت داره؟
بله گردش شب و روز تو بازی وجود داره ! چیزی که توی شماره یک نبوده !نقل قول:
دوستان مثل اینکه تو این بازی شب و روز هم هست مثل gta حقیقت داره؟
با تشکر ، خشایار
با اینکه عناوین بزرگ دیگه ای هم قرار امسال بیان، ولی به نظر من این بازی بهترین بازیه امسال هست من واقعاً بی صبرانه منتظر انتشار این بازی هستم.
اينبار ديگه بايد Game year بشه، درسته خيلي از بازي هاي شاخ امسال ميان ، ولي اگر گيم پلي همشون رو ببيند و با AC2 مقايسه كنيد و اگر هم منصف باشيد، حق بهترين شده رو به AC2 ميديد! واقعآ كه اين سريش عاليه!نقل قول:
به نظر من هنوز برای گذاشتن این لقب های قِشنگ زوده,به ظور مثال AC از لحاظ داستانی و گیم پلی جای گلایه نذاشته بود اما خب باگ های گرافیکی و مشکلات افت فریم و تکسچر ها کاملا مشهود بود و تو ذوق میزد,من نمیگم AC2 دچار این مشکلات خواهد بود(چون به احتمال زیاد ضعف های نسخه ی گذشته رو جبران میکنن)اما خب تا بازی نیاد و امتحان نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم.نقل قول:
اينبار ديگه بايد Game year بشه، درسته خيلي از بازي هاي شاخ امسال ميان ، ولي اگر گيم پلي همشون رو ببيند و با AC2 مقايسه كنيد و اگر هم منصف باشيد، حق بهترين شده رو به AC2 ميديد! واقعآ كه اين سريش عاليه!
اما خب قلبا" شدیدا" به این بازی امیدوارم. X-:
امسال شاهد شاهکار های زیادی در دنیای بازی هستیم (مثل MW2-Ac2-AW و...) اما خب بازم خط داستانی AC از همه یه سر و گردن بالاتره .
امسال واقعا با اشتیاق فراوانی جوایز بهترین بازی سال رو دنبال می کنم ... واقعا بازی های بسیار بزرگی عرضه می شن امسال
تاییدمیشه.هر بازی تو سبک خودش موفقه.به نظر من این بازی تو سبک خودش هیچ رقیبی نداره و بهترینه.نقل قول:
منظورت از AW همون Alan Wake هست ؟ اون كه سال 2010 مياد ...نقل قول:
امسال شاهد شاهکار های زیادی در دنیای بازی هستیم (مثل MW2-Ac2-AW و...) اما خب بازم خط داستانی AC از همه یه سر و گردن بالاتره .
AC 2 پتانسيل اينو داره كه يك بازی سينمايی بشه ... توی تريلر هم ديديد يه قسمت يه Slow Motion بسيار زيبا داشت
مثل اينكه سازنده ها روی اين هم دارن كار ميكنن