سلام
خیلی ممنون که جواب سوال منو دادین
واحدهای این رابطه رو من نمیدونم اینو یه جایی نوشته بود من هم بهش شک کردم اومدم اینجا پرسیدم.
سایانا الآن وارد بازار شده؟
Printable View
سلام
خیلی ممنون که جواب سوال منو دادین
واحدهای این رابطه رو من نمیدونم اینو یه جایی نوشته بود من هم بهش شک کردم اومدم اینجا پرسیدم.
سایانا الآن وارد بازار شده؟
سایانا؟؟نقل قول:
منظورتون همون تندر تیونینگ شده هست؟( ساینا)
خبری از وردودش من نشنیدم.
مثلا قرار بود نیمه اول امسال ( 88) بیاد که من چیزی نشنیدم. شاید اومده و من نمیدونم. ولی در سایت ایرانخودرو هم خبری ازش نیست.
:12:
با سلام
میشه کپسول گاز سمند LX EF7 رو برداشت و فقط از بنزین استفاده کرد ؟
این مسئله مشکلی برای وضعیت ماشین ایجاد نمی کنه و موتور صدمه نمیبینه ؟؟
متشکرم .
نه مشکلی ندارهنقل قول:
فقط احتمالا بعد از برداشتن کپسول ته ماشین یه خورده بالا میاد که باید ارتفاعش مجددا تنظیم بشه :11:
من یک سوالی دارم این که اگه کیسه ی هوای ماشین با یک برخورد کوچک کار کنه چه قدر باید پول بدی تا دوباره آماده به کارش بکنند؟
بستگی به مدل ماشین و تعداد ایربگ های باز شده داره.
پول خود ایربگها به همراه قطعه های پلاستیکی که روش بسته میشه ، از دونه ای 150 به عنوان ارزونترینش تا بالا و خیلی بالاتر!
شدت برخورد هم فرقی نمیکنه تو خرجش مهم اینه که باز بشه!
برای ال 90چند میشه؟
یه سوال دارم
تو ماشین هایی که ترمز abs دارن آیا فقط ترمز های جلو absهستن یا هر چهار چرخ؟ (اگه ترمز های جلو دیسکی و عقب کاسه ای باشن)
ماشینی که abs داره برای هر چهار چرخ هستنقل قول:
مهم نیست که کاسه ای باشه یا دیسکی
شما به این فکر کنین که مثلا چرخ های جلو از سنسور ABS بهره ببرن و چرخ های عقب معمولی باشن
اگه ترمز شدیدی مثلا در سرعت حدود 80 زده بشه چرخ های جلو روال طبیعی رو طی میکنن و چرخ های عقب قفل میشن و مثل اینکه توی اون سرعت دستی بکشین
میبینین که چه فاجعه ای رخ خواه داد!:18:
پس اگر ABS وجود داره برای کلیه چرخ ها هست و ربطی به دیکسی بودن یا کاسه ای بودن ترمز ها نداره
همونطور که الان 405 ها پارس ها سمند ها 206 ها پراید ها L90 ها ABS هستن(بعضی ها به صورت آپشن هستن فقط خواستم به کاسه ای بودن چرخ های عقب اشاره کنم)
در کلیه ماشین ها هم اگه مشکلی برای هر کدوم از سنسور ها ایجاد بشه کلن ABS تعطیل میشه
و اینطوری نیست که 3 چرخ ABS باشه و یه چرخ معمولی باشه چون این خودش خطر آفرین میشه
مرسی از جوابتنقل قول:
حالا امکانش هست ترمزهای کاسه ای عقب رو به دیسکی تبدیل کرد؟؟