بابا چی می خواین از جون این آلمان عزیز من چرا اینقدر با بغض و کینه بهش حمله می کنید.دشمنی و حسادت به نژاد برتر هم حدی داره دیگه
Printable View
بابا چی می خواین از جون این آلمان عزیز من چرا اینقدر با بغض و کینه بهش حمله می کنید.دشمنی و حسادت به نژاد برتر هم حدی داره دیگه
گری لینکر:بارسا بخت اصلی قهرمانی
لینکر معتقدست که بارسا یکی از تیمهایی است که توانایی فتح لیگ قهرمانان را دارد. مهاجم سابق بارسا، تیم این فصل را هم در دفاع و هم در حمله قویتر از تیم سال پیش می شناسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکر سه فصل در بارسا بازی کرد و هم اکنون از خبره ترین کارشناسان فوتبال بریتانیاست.
لینکر که در زمان ونبلز به بارسا آمد،به تلویزیون بارسا گفت: "من تقریبا تمام بازیهای بارسا را در این فصل از تلویزیون تماشا کرده ام. آنها تیم خوبی دارند و عالی بازی می کنند و چه در دفاع و چه در حمله قویتر از تیم فصل پیش هستند."
لینکر در مورد ---- میگوید: "آنها تیم خوبی دارند اما در میان تیمهای این مرحله تیم هایی نیز بودند که بازی با آنها دشوارتر از بازی با ---- است. من معتقدم بارسا به دور یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد و برای قهرمانی در این بازیها نیز بیشترین شانس را دارد. علاوه بر بارسا منچستر یونایتد نیز صاحب شانس زیادیست اما در بازیهای حذفی مثل لیگ قهرمانان اتفاقات عجیب نیز میافتند."
بازیهای یوفا چه زمانی برگزار میشه؟
نژاد برتر؟:16:نقل قول:
نژاد برتر سیخی چنده؟
به نگر من علت عدم اقبال به لیگ المان ناشی از این است که ستاره ها توش کم می باشه.... در ثانی بایرن مونیخ یک نقش مسلط و تعیین کننده رو داره در بیش تر سال ها.... نه به این معنی که رقیب نداره... بلکه منظورم اینه هر تیمی به غیر از بایرن تو المان قهرمان شده فقط برای مدت یکی دو سال تونسته ترکتازی کنه و دوام نیاورده.. مثلا دورتمند.. یا کایزرسلاترن... یا حتی له ورکوزن که قهرمان می شدند اما تداوم نداشتند.... موضوع دیگه اینه که اکثر ستارگان تو بایرن هستند یعنی تیم های دیگه که حتی مدعی قهرمانی هم می تونند بشند از ستاره خالی هستند و این باعث شده تا اقبال بیینده به این بازی ها کم بشه... از نظر اعتبار اینم بگم که لیگ المان در منطقه خاورمیانه مجانی پخش میشه و باشگاههای المانی از موضوع حق پخش خیلی حال نمی کنند.
نکته دیگه اینه که به نظر من برمن تیم خوبیه و از نظر گلزنی در لول بالایی عملکرد داره.. اما در مقام مقایسه با میلان با توجه به این که در لیگ ایتالیا گند زده و میخاد جبران کنه شانس 70 درصد برد رو به میلان میدم.
در زمینه بارسلونا هم بگم که از دلایل پیشرفت اون علاوه بر بازی خوب ضعف شدید ریال مادرید بوده است. به اعتقاد من بارسلون در این فصل به مقطع رکود و عدم نتیجه گیری مناسب هم خواهد رسید و احتمال زیاد این با مرحله بعد بازی ها اروپا همزمان خواهد شد.
از نظر قهرمانی به نظر من یووه قهرمان میشه که دلایل خاص خودم رو دارم.
اره یکی از دلایلش اینه که یوونتوسی هستینقل قول:
از نظر قهرمانی به نظر من یووه قهرمان میشه که دلایل خاص خودم رو دارم.
در ضمن میلان برای چی گند زده...میلان مصدوم زیاد اشت که همین باعث میشد دست مربی خالی باشه
نیم فصل دوم که مصدومها رسیدن نظت عوض میشه...شما میلان پارسال رو با میلان امسال مقایسه کن میفهمی
در ضمن میلان هنوز یکی از شانسهای قهرمانیه...
اين ديگه ناشي از كم اوردن بود.نقل قول:
شاید در فرانسه خیلی شاخ باشه اما در اروپا جز تیمهای درجه ی یک با تبصره و به سختی میشه قرارش داد.
در دور بعد که تمام تیمهای ضعیف کنار میرند مطمئنن تمام تیمهای بزرگ مثل بارسا ارزوی بازی کردن با ضعیف ترین تیم دور بعد که بایرن باشه را دارند که امیدوارم این اتفاق بیفته تا بارسا یک خط روی صورت بایرن بندازه که یک عمر مایه شرمندگی بایرن باشه(از همون خطها که میلان روی صورت بایرن انداخت)
منم منتظر اون روز هستم كه بايرن به بارسا بخوره و چنان حالي از اين تيم بگيره كه ديگه ادعاي قهرماني رو تا اخر عمر بذاره كنار.
از نظر شما نژاد اريا حتما كشكه.:21:نقل قول:
نژاد برتر؟
نژاد برتر سیخی چنده؟
ولي براي من كه يك ايرانيم نژاد اريا بسيار ارزشمند هست و از انجا كه نزديك به هشتاد درصد المانها هم همين نژاد را دارند براي من بسيار عزيزند.:40::10:
فقط در اخر اينو بگم كه هميشه ودر تمام تورنومنتهايي كه برگزار شده تيمهايي كه از قهرماني انها زياد صحبت ميشه و در بيشتر نظرسنجيها راي اول رو ميارن. اين تيمها در همون مراحل اوليه حذف شده اند.
دور رفت اين جام در تاريخ 30 بهمن انجام خواهد شد.نقل قول:
بازیهای یوفا چه زمانی برگزار میشه؟
دوست گرامی بیا کمی صحبت کن... اینه که میلان شانس قهرمانی نشد جمله که.... بر طبق منطق فازی حرف شما اشتباه است... بلکه باید گفت چند درصد شانس قهرمانی داره... خداییش با این همه بازیکن دم از مصدومیت بزنی شگفت انگیزه.. بیا مصدومان یووه رو بشمار.... در هر صورت من میگم میلان از برمن عبور میکنه.....یوونتوس هم قهرمان میشه چون مربی اش با سبک بازی های انگلیسی ها اشناست.نقل قول:
یووه هم توانایی قهرمانی را داره اما:13:نقل قول:
موفقیت بارسا در این فصل ربطی به ضعف مادرید نداره وقتی بارسا هر تیمی را با اختلاف می بره رئال مادرید چه نقشی این وسط داره؟
بارسا همیشه تو یک مقطع به بحران خورده اما اگر مصدومی نده این فصل شانسش از همه تیمها برای قهرمانی بیشتر هست.
در مورد نژاد اریا بحث نمی کنم چون ربطی به تاپیک نداره فقط این را میگم که نژاد اریا برای من یک چیزی فراتر از کشک هست!نقل قول:
از نظر شما نژاد اريا حتما كشكه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براي من كه يك ايرانيم نژاد اريا بسيار ارزشمند هست و از انجا كه نزديك به هشتاد درصد المانها هم همين نژاد را دارند براي من بسيار عزيزند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه يوونتوس قهرمان ميشه و نه بارسلونا. تازه برين دعا كنين بارسلونا به دست ---- حذف نشه.:27:
بايرن خودم امسال قهرمانه.