برای من هنوز رپیدشر باز نمیشه.....
اعصابمو داغون کرده....
امشب کلی فایل برای دانلود داشتم
Printable View
برای من هنوز رپیدشر باز نمیشه.....
اعصابمو داغون کرده....
امشب کلی فایل برای دانلود داشتم
ایییییییییولللل رپیدشر هم باز شد برام......ایییییول
تا چند دقیقه پیش سرعتم خیلی کم بود و توی خیلی سایتها نمیرفت.
الان اوضاع عادی شده !
امیدوارم دیگه این مشکلات تکرار نشه .
با کدوم 128 با شاتل فکر نکنم :18:نقل قول:
وگرنه با صبا میشه ....
راستی پینگ شما چقدره ؟
اره جدا چطوری؟نقل قول:
500 مگ تورنت یا رپید شیر؟
راستشو بگو چیکارکردی ؟:31:نقل قول:
شاتل 128 20 تا بیشتر نمیده ؟؟؟
با رپید رو میگم .......
تقریبا گفتم
همون 20 تا
اکانت رپید دارم.
فکر میکنم اختلال دیشب شاتل به این خبر مربوط باشه !
مدير عامل شركت زيرساخت:
قطعي مسير فيبرنوري در خاك تركيه برطرف شد
خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت زيرساخت گفت: از شب گذشته، يكي از مسيرهاي فيبرنوري در خاك تركيه قطع شده بود كه به واسطه آن، بخشي از ارتباطات بين الملل كشور دچار اختلال شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش فارس به نقل از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، محمدباقر ظهوري فر ضمن بيان اين مطلب، اظهار داشت: بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر و به واسطه اين قطعي، حدود 25 درصد از ظرفيت اينترنت بين الملل كشور از شبكه خارج شد.
وي ادامه داد: از همان ساعات اوليه بروز اين حادثه، تماسها و رايزنيها با مسوولان ذي ربط در كشور تركيه از سوي كارشناسان شركت زيرساخت آغاز شده است.
ظهوري فر تصريح كرد: با پيگيريهاي به عمل آمده، محل قطعي فيبرنوري مشخص شده و با تلاش كارشناسان و مسوولان كشور تركيه ارتباطات فوق در ساعت 9 و 45 دقيقه صبح امروز به وضعيت عادي بازگشت.
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در خصوص آخرين وضعيت ظرفيت اينترنت بين الملل نيز گفت: در حال حاضر حدود 49 لينك STM1 در شبكه راهاندازي شده است.
وي افزود: از سوي ديگر و با تلاشهاي صورت گرفته ارتباط فيبرنوري با تمامي كشورهاي همسايه برقرار شده و آماده ارايه خدمات به تمامي شركتهاي متقاضي هستيم.
انتها ي پيام/
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8707150545
از راپید چند سرعت دانلود میکنید ؟؟؟؟؟نقل قول:
روز هم دانلود میکنید ؟
من تازه اکانت شاتل گرفتم . تبریز هستم . قبل این 2 سال مکس نت بودم ولی خدائی این شاتل یه چیز دیگست.
کارت طلائی هم دارم . 10 تومن نو هزینه نصب تخفیف داره یعنه به جای 15 نومن 4.600 تومن هزینه نصب میدی که خیلی باحاله
اگه کسی کارت طلائی خواست پیغام خصوصی بده . هیچ دردسری نداره تازه 10 تومن هم تخفیف داره !