آيا وقتي نورتون را باز ميكنيد در خصوص علامت ضربدر قرمز توضيحي داده؟آيا از ابتدا به اين صورت بود؟از كدام نسخه و كدام محصول نورتون استفاده ميكنيد؟آيا از كرك خاصي استفاده ميكنيد؟در صورت امكان تصويري از محيط آلارم مربوطه نيز قرار بديد.نقل قول:
Printable View
آيا وقتي نورتون را باز ميكنيد در خصوص علامت ضربدر قرمز توضيحي داده؟آيا از ابتدا به اين صورت بود؟از كدام نسخه و كدام محصول نورتون استفاده ميكنيد؟آيا از كرك خاصي استفاده ميكنيد؟در صورت امكان تصويري از محيط آلارم مربوطه نيز قرار بديد.نقل قول:
اگه امکان داره لینک norton internet security 2008 رو جایه دیگه آپلود کنید .
من از رپیدشیر نمی تونم دانلود کنم.
ممنون
دوستان گلم اخرین ورژن این انتی ویروس رو با کرک و اموزش نصب لطف می کنید بزارید تا دان کنیم؟
لينك دانلود آخرين نسخه ها در پست اول موجود ميباشه.نقل قول:
لينك دانلود آخرين كرك بهمراه توضيحات مربوط به نحوه انجام كرك در پست زير قرار گرفته:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3629343&postcount=242
دوست گلم نورتون 360 با اینترنت سکیورتی چه فرقی داره و کدوم یکی اخرین ورژن هست؟نقل قول:
نورتون 360 علاوه بر امكانات اينترنت سكيوريتي نورتون داراي ابزارهاي بهينه سازي سيستم و تهيه Backup و... نيز ميباشه كه بنظر من براي يك محصول امنيتي ابزار اضافه اي ميباشه.نقل قول:
آخرين نسخه اين محصول در پست اول با نسخه 3 معرفي شده است.
من از Norton Internet Security استفاده می کنم . در حال حاضر نورتن م غیر فعال شده اپدیتش م کردم اما ....بازم غیر فعاله
لطفا دوستان در این مورد کمک کنند با تشکر
شما از كدام نسخه و كدام كرك استفاده ميكنيد؟چند وقته در سيستم شما نصبه؟نقل قول:
دوست گلم این کرکی رو که لینک داده بودی نصب کردم ولی بازم مدت اعتبارش 15 روزه چرا؟نقل قول:
كركهاي موجود كاري ميكنند كه زمان 15 روزه آزمايشي نورتون بعد از گذشت هر روز همان 15 روز باقي بمونه و كم نشه.اگر براي شما همين 15 روز باقي مونده و كم نميشه مشكلي در زمينه كرك نيست.اگر آنتي ويروس نورتون در سيستم شما غيرفعال شده ممكنه دلايل ديگري از جمله آلودگي سيستم دليل آن باشه.نقل قول: