نقل قول:
Shift + L
------------------------
Printable View
نقل قول:
Shift + L
------------------------
سلامنقل قول:
برنامه ی MKVExtractGUI رو دانلود کنید ( یک سرچ بزنید آموزشش و ... همه چیز توی بخش هست ) بعد زیرنویس های اضافی رو استخراج کنید و فقط اونی رو نگه دارین که دوست دارین .
ممنون. آره پلیر خوبیه. میخوام از gom player مهاجرت کنم به این.
فقط هر پلیری که آدم بخواد استفاده کنه پاک نمیشه کرد این gom player رو، به خاطر آیکون های قشنگش که هر فرمت رو با رنگ مخصوص و اسمش نشون میده.
این برنامه نسخه ای برای ubunto یا کلا لینوکمس داره؟!!
کسی خبر داره کهع این برنامه واسه موبایل(اندورید یا ویندوز موبایل) هم هست یا نه؟
دوستان من زیرنویس فصل اول لاست رو از همین انجمن گرفتم که فرمتش sub و idx هست.
با gom player خونده میشه ولی با km player نه.
چطور میشه با km player هم نشون داده بشه ؟
ممنون.
سلام
رفقا من یه مشکل جالب پیدا کردم با این برنامه..
هر وقت مرورگرم بازه(فایر فاکس نسخه ی اخر!) و میزنم رو kmplayer که اجرا بشه و واسم پلی لیستم رو پخش کنه،صفحه ی باز شده توی مرورگر خود به خود میره به جیمیل من!!!به ظنرتون مشکل از چیه؟ راستی من نسخه ی اخرش رو دانلود کردم که جناب امین گذاشته بودن!
این برنامه نسخه ای برای لینوکس نداره. البته برنامه ای به نام KM Player برای دسکتاپ KDE هست، که برنامه ای متفاوت و به غیر از این برنامه هست.نقل قول:
سلام
آقا من یه مشکلی با بعضی از فیلم های دانلودی دارم. بیشتر هم با فیلم هایی که کیفیت بالایی داره مثل mini hd مثلا مستد لایف رو دانلود کردم اما وقتی با km پخشش میکنم صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستو البته سیستم هم تقریبا قفل میشه و عکس العمل هاش خیلی کند میشه البته سیستم ضعیفی هم ندارم cpu 2.8 full و ram768 اما باز هم جواب نمیده . میخام بدونم مشکل از ضعف سیستم من هست یا چیز دیگه ایی وجود داره
من چطوری می تونم بیش از یه km player باز کنم مثلا می خوام همزمان 2-3 تا km player باز کنم و تماشا کنم :دی
مرسی/.
بعضی از زیرنویس هارو اگه اسمشونو عوض کنی خونده نمیشن.شاید قبلا اسمشونو عوض کرده بودینقل قول: