باید اون آدم رو بکشی...نقل قول:
(میتونی از تله ها استفاده کنی و راحت دخلشو بیاری)
Printable View
باید اون آدم رو بکشی...نقل قول:
(میتونی از تله ها استفاده کنی و راحت دخلشو بیاری)
پریدم توی یک زمین که همه جاش بمبه
در هر کدوم رو باز میکنم نوشته بمب و منم منفجر میشم
باید یک کلید پیدا کنم
چاره چیه ؟
شما اونجا باید بری سر قبر خود شخصیت بازی...به اسم ها توجه کنی پیدا میکنی.نقل قول:
پریدم توی یک زمین که همه جاش بمبه
در هر کدوم رو باز میکنم نوشته بمب و منم منفجر میشم
باید یک کلید پیدا کنم
چاره چیه ؟
اول اسم هم هست Top
ممنون با ازمایش و خطا پیدا کردم
کاشکی بیشتر دقت مبکردم
معمای بعد از اون یارو که جعبه روی سرش هست را چه جوری میشه حل کرد ؟ ( همون پازل مانندی که باید یک سری دایره ها رو بچرخونیم تا یک چیزایی شبیه لوله از یک طرف دایره به طرف دیگه برسه )نقل قول:
براي حل كردن اون معما ها بايد سعي كني از دايره بيروني شروع كني.جوري بچرخونش كه دو تا لوله با دو تا لوله بيروني جفت بشن.بعد بيا سراغ دايره داخليش اونم همينجوري بچرخون كه دو تا لوله با لوله ي بيرونيش جفت بشن.يعني نبايد بزاري لوله هايي كه به نحوي با دو تا لوله اصلي بيرون دايره ارتباط دارن سرشون خالي بمونه.نقل قول:
اميدوارم تونسته باشي از متنم چيزي بفهمي چون بهتر از اين نميتونستم توضيح بدم.:46:
یک کارم میتونی بکنی و اینه که سیوتو بزاری و من یا بقیه ی دوستان رد کنیم واست...نقل قول:
معمای بعد از اون یارو که جعبه روی سرش هست را چه جوری میشه حل کرد ؟ ( همون پازل مانندی که باید یک سری دایره ها رو بچرخونیم تا یک چیزایی شبیه لوله از یک طرف دایره به طرف دیگه برسه )
مرسی رد کردم .نقل قول:
سلام
یه جا گیر کردم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
اولین جایی که فیوز میخاد باید از کجا بیارم؟
خوب یا عکس بزار یا همون دور و برت داخل کمدهارو بگرد یا تویه کشویه میزها باید همونجاها باشه...