سلام بچه ها يكي هزينه هاي دانشگاه غير انتفاعي رو لطف ميكنه بگه مثلا براي حسابداري يا اقتصاد چثدري هزينه ميبره
ممنون ميشم
سلام بچه ها يكي هزينه هاي دانشگاه غير انتفاعي رو لطف ميكنه بگه مثلا براي حسابداري يا اقتصاد چثدري هزينه ميبره
ممنون ميشم
داخل دفترچه شهریه ثابت دانشگاهها رو نوشته ولی به طور نرمال ترمی 300 تا 450 شاید یه کم بالا ، پایین تر تو رشته های مختلفنقل قول:
سلام دوستان:31:
من اینو از توی یکی از نرم افزار های انتخاب رشته پیدا کردم:31:
به نظرتون این غیر ممکنه یا اینکه این دانشگاه خوبی نیس که میخوان منو با 6000 منطقه 3 راه بدن توش؟:27:
نوشته که قبولیه من توی دانشگاه غیر انتفاعی صنعتی فولاد اصفهان رشته ی مکانیک در طراحی جامدات در مقطع کار شناسی احتملش 99% هست:18:
به نظرتون همچین چیزی امکان داره؟
ممنانم:31:
دوستان لطفا بگيد كه اين مصاحبه چيه؟ سوال خاصي ميپرسن؟ اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت بايد مصاحبه و گزينش بشن.ايا سخته اين گزينش؟
عمرا بتونی قبول شی :18::18::18::18:نقل قول:
یه نصیحت بهت میکنم ؛ اصلا به این نرم لفزار های انتخاب رشته اطمینان نکن...فقط گمراهت می کنند:3::3::3::3::3::3:
شما برو توی تاپیک خودت که بازش کردی....:11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
شما برو توی تاپیک خودت که بازش کردی....:11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
بستگی به رشتت هم دارهنقل قول:
ولی من میدونم که اگه رشته ای بزنی که احتیاج به مصاحبه داشته باشه اگه قبول شی هم اون رشته رو قبولت میکنن هم یه رشته ی دیگه رو برات انتخاب میکنن که اگه توی مصاحبه ی اون رشته قبول نشی بری به رشته ی دیگه ای که قبول شدی:46:
یه چیزی بگم به دوستانی که نگران مصاحبه هستن...
این مصاحبه ها کاملا فرمالیته هست
اصلا نگران اون نباشین
کسی راجع به ایوانکی اطلاعی نداشت؟
چه اطلاعاتی میخوای؟نقل قول:
من اونجا دارم میخونم!