[QUOTE=nimapix;6659290]دوست شرمنده دقیقش درست یادم نیست ولی هر چی هست داخل شهر و همونجایی که از اون طرف گاراژ گرفتی.نقل قول:
Printable View
[QUOTE=nimapix;6659290]دوست شرمنده دقیقش درست یادم نیست ولی هر چی هست داخل شهر و همونجایی که از اون طرف گاراژ گرفتی.نقل قول:
[QUOTE=nimapix;6659290]الان تو اونجایی که مترو داره ؟؟نقل قول:
اگه اره مارشال همونه که باهاش اومدی اینجا ...
اگه همین نفر هم بهت گفته بری پیش هسته اصلی جایی نمیخواد بری ...
اولین جایی بود که اومدی دو نفر مرد + اون دختره اونجان ؟؟
یه مرد چاق با اونی که روی صندلی نشسته ...
یادت اومد ؟؟
بروو پیشهمون صندلی داره ...همه چی حل میشه ...
من یه جا بازی را سیو کرده بودم و الان که بعد از چند روز رفتم دوباره بازی کنم میبینم ماشینی که قبلا نزدیکم بوده نیست و اگه بخام پیاده برم هم فکر کنم نیم ساعتی راه تا اونجاییکه میخام برم باشه .
راهی نیست بشه این فاصله را از بین برد ؟ چون اصلا حال نیم ساعت پیاده روی نیستش .
متاسفانه نه.نقل قول:
[QUOTE=titanium_zarin;6661085]نقل قول:
بله مترو داره یه تونلم دارن می کنن. رئیسم الان دم در اتاقش 2 تا سرباز قرمز واستادن هی میگن برو عقب! اینجاهایی که گفتین رو من گشتم خبری نبود!
خوب منم بازی رو بعد یه قرن از اومدنش تموم کردم:31:
بسی لذت بردیم یعنی میخوام بگم واقعا توی حق این باز اجحاف شده بود مثلا خیلی از بچه ها میگفتند گرافیک اصلا تعریفی نداره در صورتی که به نظر من گرافیک از لحاظ بصری و هنری در حد یک شاهکاره محیطها و اتمسفرهای کاملا مجزا که معلوم بود روی هر کدوم از اونها حسابی کار شده به نحوی که بعضی از صحنه های بازی درست مثل یک نقاشی هنری می موند و فرد از دیدن بعضی از صحنه ها واقعا لذت میبرد( گرافیک بازی واقعا فراتر از یک بازی open world بود) البته این مشکل دیر لود شدن بافتها که توی pc بهش اشاره شده بود همینطور که گفتم احتمالا اولین عاملش به همین ضعف سیستم دوستان برمیگرده چون من خودم با اینکه تقریبا هیچ پچ یا نرم افزار اضافه ای رو نصب نکرده بودم(فقط درایور گرافیکم 285.62 انودیا بود) هیچ مشکل خاصی رو توی لود تکسچرها نداشتم و حتی در حرکت سریع 180 درجه ای دوربین در محیطهای باز حداکثر زمان لود کامل تکسچرها کمتر از 0.5 ثانیه بود که کاملا قابل چشم پوشی بود:20: البته این رو هم باید مد نظر داشت که گرافیک بازی اگه به طور کامل روی سیستم پیاده میشد واقعا سنگین بود و حسابی از GPU سیستم کار میکشید پس ضعفهای خیلی از سیستمها رو نمیشه به پای بازی نوشت!!
در مورد گیم پلی هم به نظر من میشه گفت روایت داستان و انجام ماموریتها بازی دقیقا یه چیزی شبیه far cry2 بود و برای کسانی که از بازی FC2 خوششون اومده بود این بازی کاملا ارضا کننده بود(از جمله خود من) فقط با این تفاوت که پیکربندی داستان این دو بازی از اساس با هم فرق میکرد و هیچ وجه تشابهی باهم نداشتند....
البته یه چیز مبهم برای من مدت زمان بازی بود چون طبق گفته_ی سازندها قرار بر این بود که گیم پلی اصلی بازی تقریبا 15 ساعت و با ماموریتهای فرعی یه چیزی حدود 25 ساعت طول بکشه در حالی که من با تموم ماموریتهای فرعی بازی رو تقریبا روی 13 ساعت تموم کردم که برام کاملا عجیب بود!!
خلاصه من یکی که از انجام این بازی واقعا لذت بردم و در کل میگم این یکی از بازیهایی هست که حتما حداقل یکبار باید تجربه_ش کنید:46:
نقل قول:
پس لطفا برس به داد ما که یه جایی موندیم حسرت به دل نمی دونیم باید چیکارش کنیم
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
یه پچ اومده براش حدودا 1 گیگم هست. تو یه سایت ایرانی برای دانلود گذاشتن. البته اگه یه کارت گرافیک قوی داشته باشین مثلا مثل 6950 یا 6970 مشکل تکسچر اصلا به چشم نمیاد.نقل قول:
شما الان باید بری طبقه هم کف:31:درست کنار در گاراژ(همونجا که سوار ماشین میشی) سمت راست یه آسانسور مخفی هست که معمولا وقتی کنارش وایمیسی خودش بالا میاد ولی اگه بالا هم نمیومد یه دستگیره کنارش هست که با فشا دادن اون بازم آسانسور بالا میاد سوارش شو و برو پایین و مارشال رو ببین و باهاش صحبت کن و باقی ماجرا:46:نقل قول:
بله مترو داره یه تونلم دارن می کنن. رئیسم الان دم در اتاقش 2 تا سرباز قرمز واستادن هی میگن برو عقب! اینجاهایی که گفتین رو من گشتم خبری نبود!
برای ایکس باکس
قسمت داستانیش دیسکه چندمه ؟
نقل قول:
آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی. کاری کردی حسرت به دل نموندم:)) تمومش کردم.