کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
سلام
این آدرس هایی که دادین ماله یاهو بود که
من جی میل دارم
Printable View
کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
سلام
این آدرس هایی که دادین ماله یاهو بود که
من جی میل دارم
والا روش خاصی نمیرم...نقل قول:
از روشی که فوروارد می کنی عکس بزار شاید بچه ها بفهمن اشتباهت کجاست.
یعنی یه روش که بیشتر نیست فکر کنم.. من میل مورد نظر رو باز میکنم و بعد روی این گزینه کلیک میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم آدرس گیرنده رو در To مینویسم...
و بعد ارسال...
یه جی میل جدید ساختم که ببینم با تنظیمات پیش فرضش میشه اینکارو کرد (آخه من تنظیمات جی میل خودمو یه کم بهم ریختم قبلنا...) اما تو جی میل جدید اصلا گزینه forward نیست!!
سوال دوم اینکه آیا روشی هست که تنظیمات setting جیمیل رو به حالت پیش فرض برگردوند؟
فعلا تنها چیزی که بنظرم میرسه اینه که با یک اینترنت دیگر تست کنی ببینی وارد میشه یا نه وارد شد با سیستم خودت از طریق یک اینترنت دیگر وصل شو اگر راه نداد میشه حدس زد یا تنظیمات مرورگر مشکل پیدا کرده یا فایر وال اجازه نمی ده.اگر راه داد مشخص میشه که مشکل از اینترنتت است و باید با پشتیبانی بحث( بدان جر و بحث ) کنی...احتمال داره که بخاطر پینگ بالا این مشکل پیش بیاد( پینگ توضیحش تو تاپیک مقلات هست چیه.)نقل قول:
لطفاروش ساخت هات میل راارائه دهید
تصویرت تازه برای من نمایش داده شد( اینترنتم ایراد پیدا کرده نصف سایت ها باز نمیشده طی چند روز اخیرنقل قول:
من دقیقا طبق گفته تو رفتم و ارسال کردم و گرفتم
چند مورد رو چک کن و دوباره نتیجه را بگو
اول ادرس رو چک کن حتما درست نوشته باشی
دوم برای من یک پیغام برای فوروارد کردن داد که بخاطر جلوگیری از اسپم باید کد بدم برای تو میاد؟درست این مرحله رو رد کردی؟؟؟
متنش اینجوری است
سوم تو جیمیل ادرس رو بلوک نکردی ؟؟؟چک کن.نقل قول:
send - verify
to finish sending this message and help us fight spam, please enter the character string as it is shown in the box below.
Trouble seeing this image?
Character string shown: Character string shown:
Why do i have to do this?
This step helps yahoo! Prevent spammers from using yahoo! Mail, and helps to ensure that your email will be delivered.
چرا هست، دقیقا انتهای ایمیلت وقتی که باز میکنی...دوتا گزینه است: Reply و Forward...به این شکل یه نگاه بنداز، همین الان با ایمیلهای خودم امتحان کردم:نقل قول:
اما تو جی میل جدید اصلا گزینه forward نیست!!
شاید مشکلتون از این باشه:نقل قول:
یه جیمیل دیگه ساختم و یه ایمیل از جیمیل خودم بهش فوروارد کردم بازم عکسهای در متن رو نشون نمیده وقتی میره..!
توی جیمیل جدید، وقتی یک ایمیل که شامل عکس هست را بخواد باز کنه، همون بالای ایمیلتون(نامتون) از شما میپرسه که عکسها را باز کنم؟شما باید روی Display Images Below کلیک کنی تا تمامی عکسها را نشون بده...
در مورد یاهو، جدیدا مشکلی که خودم باهاش داشتم این بود که عکسهای اتچ شده را در فوروارد دوباره نمیفرستاد، ولی متوجه شدم که مشکل سرور بوده و بعد از چند دقیقه که امتحان کردم مشکل حل شد!
به صفحه ی اول همین تاپیک برو:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985
با سلام به همه دوستان
دوستان واسه من يه مشكلي پيش آمده كه مي خواستم از شما درخواست كمك و راهنمايي داشته باشم.
من يه ايميل Gmail داشتم كه خيلي وقت پيش ثبت نام كرده بودم. مدتها هم يادم رفته بود كه ازش استفاده كنم. حالا كه مي خوام واردش بشم نمي شه. فكر كنم غير فعال شده. براي بازيابي هم جواب سوال امنيتي يادم رفته. حالا از شما مي خوام راهنمايي ام كنيد تا بتوانم آدرس ايميل خود را دوباره زنده كنم.
1- چطور مي توانم بدون دانستن جواب سوال امنيتي ايميل خود را بازيابي كنم.
2- چطور مي توانم اين آدرس ايميل خود را به كلي حذف كرده و دوباره آن آدرس را ثبت كنم.
ممنون مي شم كه راهنماييم كنيد.
سلامنقل قول:
راهی نداره
باید حتما سوال امنیتی و جوابش رو بلد باشید
ممنون:11:
یه mozilla tunderird و یه جیمیل دیگه غیر از چت از خدا چی میخواین؟:دی