شما روی سیستم دوتا کارت شبکه دارید؟نقل قول:
در ویندوز ip شما چنده ؟
در اوبونتو فایرفاکس بازکن ip که گرفتی وارد کن منظورم 169.254.11.188 هستش
Printable View
شما روی سیستم دوتا کارت شبکه دارید؟نقل قول:
در ویندوز ip شما چنده ؟
در اوبونتو فایرفاکس بازکن ip که گرفتی وارد کن منظورم 169.254.11.188 هستش
نقل قول:
مرسی عزیز دل
خواهش می کنم دوست عزیز ;)نقل قول:
نوشته شده توسط nemanaldin مشاهده تاپيک
سلام شما جوابتون رو می تونید تو این لینک بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیز دل
می تونین با ابزار synaptic package manager در مسیر system-->administration این ابزار رو اجرا کنید و کل سیستم رو بروز کنید (البته اگه اینترنت پرسرعت دارید)نقل قول:
درود بر همگی ....
من ورژن 7.04 رو روی لپتاپم اینستال کردم و تنها لینوکسی بودش که تمام سخت افزار رو شناختش ، بدیش اینه که نمیدونم نرم افزارهایی رو که اتوماتیک اینستال کرده چجوری آپدیت کنم ؟!
اگر هم فقط چندتا از نرم افزار ها رو میخواهید اپدیت کنید تو synaptic نرم افزار مورد نظر رو سرچ کنید و تیک کناریش رو برای اپدیت(اگه نسخه جدیدش موجود باشه ) بزنید ;)
خیر یه دونه کارت شبکه بیشتر ندارم منتها چون مجبورم برا دو تا سیستم دیتا شیر کنم از یه هاب سوییچ استفاده کردم
احتمال داره مال این باشه
ip ویندوزم 192.168.1.18 هستش و همچنین Default Gateway : 192.168.1.1 و DNS : 4.2.2.4
تمامی تنظیمات مربوط به ویندوز رو بدزستی توی قسمت مربوطه در ابونتو وارد کردم ولی بازم کار نمیکنه
دیگه تقریبا دارم ناامید میشم که برگردم رو ویندوز این چند روزه واقعا اعصابم رو خرد کرده هر جا که بگی سرچ کردم و اکثر راهها رو رفتم
تصویر محیط ویندوز رو براتون میذارم :
دستت درد نکنه کارم راه افتادش ، از لحاظ اینترنت مشکلی ندارم . فکر می کنم 8 مگ در ثانیه جواب کارمو بده :46:نقل قول:
حالا یه مشکل جدید برام پیش اومده ، تمام کلمات فارسی رو بریده بریده می بینم . راهی براش داری ؟
یه مشکل دیگه : رفته بودم از سایت فایر فاکس ، ادد آن دانلود کنم ولی از من نوع لینوکسمو پرسید که RPM یا TAR یا GZ یا ورژن 10 یا ... هستش ؟ حالا لینوکس من جزو کدوماشون به حساب میاد ؟
یکی دوتا ادد آن دانلود کردم که با پسوند BIN هستند . چه بلایی باید سرشون بیارم تا اینستال بشن ؟
من هم مشکل استفاده از اینترنت شبکه رو دارم . .لی وقتی که از network tool پینگ می فرستم درست کار میکنه . ولی در فایرفاکس کارنمی کنه .
اون ip که شما تو لینوکس میگیرید با ویندوز چرا فرق میکنه ؟نقل قول:
لینوکس 169.254.11.188
ویندوز 192.168.1.18
چک کن سرور به شما همیشه یک ip میده
بعدش دستور زیر بزن
ifup eth0
بعد دستور زیر
ifconfig -a
بعد هر ip که گرفتی ping کن ببین درست کار میکنه یا نه
نقل قول:
majrix جان شما میشه کمکم کنی؟؟؟؟؟:11:
والا منم توش موندم چرا وقتی Ifconfig -a میزنم اون Ip رو توی اوبونتو میده
ولی چیزی که مسلمه اینه که من با Ip که کافی نت برام تعیین کرده که همون Ip ویندوزی هستش 192.168.1.18
براحتی و بدون هیچ مشکلی کانکت میشم
حالا چرا توی لینوکس اون Ip رو میده نمیدونم حتی زمانیکه دستی خودم Ip های ویندوزی رو از محیط گرافیکی اوبونتو وارد میکنم بازم اتصال برقرار نیست یعنی با همون Ip های ویندوزی هم نمیتونم کانکت شم
سلامنقل قول:
برای دیدن بهتر فونتهای فارسی لینک زیر نگاه کنید فونتها رو دانلود و نصب کنید
برای فایرفاکس شما باید بستههای deb رو دانلود کنید