بنا به گفته مايكروسافت خير براي xp از نسخه 11 استفاده كنيدنقل قول:
Power DVD رو تست كنيد ببينيد نتيجه همينه يا خيرنقل قول:
Printable View
بنا به گفته مايكروسافت خير براي xp از نسخه 11 استفاده كنيدنقل قول:
Power DVD رو تست كنيد ببينيد نتيجه همينه يا خيرنقل قول:
بهتره از نرم افزاری مثل K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های صوتی و تصویری میشهنقل قول:
من یک فایل hd را دانلود کردم.("ل رونی به سیتی!!)کیفیت خیلی عالی داره.توی کافی نت که اجراش کردم خیلی خوب باز شد ولی با پلیر خودم(mpc star-kmplayer-wmp-home cinema ...)گیر میکنه و صداش جلوتره و تصویر خیلی دیرحرکت میکنه.یکم گیر میکنه.مشکل چیه؟گرافیک هم ربطی به این موضوع داره؟
رم:1.5
گرافیک256mb geforce fx 5500
بله گرافیک خیلی تاثیر گذاره
تو دیدن فیلم های FULL HD گرافیک نقش مهمی رو داره که باید تصویر رو پردازش کنه و پردازش این وضوح برای کارتهای گرافیک قدیمی چندان راحت نیست
این مشکل رو من خودم داشتم که با خرید گرافیک قوی تر برطرف شد
سلام دوستان . ازتون خواهش میکنم اگر کسی میتونه به این سوال من جواب بده : یه سیستم اینتل با cpu: core i5 و کارت گرافیکم club هست ، ویندوز xp هم نصب کردم ، k-lite codec megapack هم نصب کردم اما مدیا پلیر فایلهای ویدئویی رو خیلی دیر پخش میکنه وگاهی هم پخش نمیکنه ، میدونم که مشکل از codec نیست ، به نظر شما مشکل از چیه ؟
نقل قول:
اول از همه باید دقت کنید که ورژن آخر این نرم افزار رو نصب کرده باشید
شما هنگام نصب این نرم افزار در مرحله ای از نصب از شما پرسیده میشه که کدک ها رو روی کدوم نرم افزارها نصب کنم که شما باید تیک Windows Media Playaer رو بزنید و Media Playaer Classic هم که بصورت پیش فرض انتخاب شده
اگر این مرحله رو درست پیش برید نباید مشکلی در روند اجرای اینگونه فایل ها داشته باشید
سلام دوستان
یه مشکل دارم من وقتی م یخوام فیلم دی وی دی نگاه کنم وقتی با windows media player نکاه میکنم زیرنویس فارسی رو روشن می کنم وقتی میخواد هر زیرنویس رو بنویسه به صورت 1 صدم ثانیه صفچه چشم می زنه یعنی برای نوشتم هر درالوگ زیرنویس فارسی تصویر چشم میزنه (1 صدم ثانیه تیک میزنه ) و نمی شه باهاش نگاه کرد فیلم مشکل از چی؟؟؟ قبلا اینجوری ننبود و الی الان 2 باره که دارم ویندوز عوض میکنم ولی درست نشده !!!!(ویندوزمم 7 64 بیتی)
فقط windows media player این مشکلو داره بقیه پلیر ها مشکلی ندارم میخواستم ببینم چطور می شه مشکل رو برطرف کرد؟؟؟
ا سلام یک مشکلی جدیدا با این k-lite codec برام پیش اومده . وقتی فیلم یا کلیپی را باز میکنم زمان فیلم رو کوتاهتر از زمان واقعی نشون میده و اون نوار پایینی که موقع پخش فیلم جلو میره خیلی سریع حرکت میکنه و زود تموم میشه در حالیکه فیلم هنوز در حال پخشه . در ضمن آخرین ورژن که 7 k-liteهست رو هم نصب کردم و در سایر پلیرها این مشکل رو ندارم.
سلام
دوستان یک مشکل
جدیدا وقتی توی
k-lite codec
یک فایل رو باز میکنم
صداشو پخش نمیکنه هیچ فایلی رو
حتی با پاک کردن ونصب دوباره هم درست نشد
خواهشا
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک.
سلامنقل قول:
دلیل قطعی نمیشه براش گفت . شما K lite رو ویندوز داری ؟
با ورژن های قبلی هم همین مشکل رو داری ؟نقل قول:
چک کن ببین چند تا پلیر با هم باز نکرده باشی.نقل قول:
موفق باشید :40: