اولا بهت توصیه میکنم اگر جزو اون دسته از گیمرهایی باشی که اصلا حوصله ندارن و فقط میخان رو یک مسیر برن جلو و بکش بکش بکنن بهت اکیدا توصیه میکنم همین الان این گیم رو بزار کنار ! اینطور که پیداس شما اصلا به دیالوگهای بازی توجهی نکردی ! طبق گفته سازنده بازی این گیم دارای هزاران خط دیالوگه ! و همین هم بازی رو جذاب کرده چون بر اساس تصمیم شما داستان جلو میره و .....
شما باید حداقل 40٪تا 50٪ زبان انگلیسی کامل بلد باشی و همینطور با کمی حوصله دیالوگهای بازی رو گوش بدی یا بخونی و دقیقا بهش فکر کنی و انجام بدی !
دوما شما بهتره حداقل 1 تا 2 ساعت از بازی رو جلو برید تا به تمام جزئیات بازی واقف بشید ! شما هنوز 1٪ هم نرفته میپرسی اینا چی هست ؟ خوب معلومه نباید هم بدونی چون این بازی نیست که همه چیز از اول مشخص باشه چون شما رو ترقیب به گشتن در محیط بی نهایت جذاب بکنه ...... این گیم جزو بهترین گیمهای امسال از نظر منتقدین هست ! امتیازهای فوق العاده بالایی آورده اینطور قضاوت نکن دوست من ... بهت توصیه میکنم حداقل 2 ساعت از بازی رو جلو بری ......
اون مچ بندی که به دست شما هست و روز تولدت گرفتی اسمش V.A.T.S هست ... تمام عملیات بازی رو باید با اون رهبری کنی ...
با دکمه Tab میاد بالا .... شامل 3 بخش هست : Status / Item / DATA
که هرکدوم شامل بخشهای مخصوص به خودش هست .... تو قسمت DATA دو نوص نقشه هست اولی نقشه کلی سرزمین سوخته و دومی نقشه محلی که توش میری ..... بازی پر از مرحلهای فرعی هست ...
شما میتونید تا یک حدی با خودت اجسام رو حمل کنی اما با گرفتن امتیاز به چندین شکل که خودت میبینی به تدریج LevelUP میشی و میتونی وزن قابل جابجایی رو افزایش بدی البته این فقط یکی از چند ده امکان هست که تو بازی قابل بالا رفتنه !! ... اجسام در این بازی تقریبا هر چیزی قابل برداشتن هست ! چون باید اونها رو بفروشی و پول در بیاری و پول رو برای خرید اسلحه یا تعمیر یا گرفتن سلامتی و چندین عمل دیگه خرج کنی !
در هر بخش و با گشتن در این سرزمین سوخته شما با مکانهای جدید و افراد جدید روبرو میشید که میتونید باهاشون دوست یا دشمن باشید .... من خودم بیشتر از 70 مکان تو بازی پیدا کردم ! میتونید با هرکدوم قرارداد ببندید و براشون انواع اجسام که میگن رو در طول بازی بردارید و بهشون بفروشید !
قابلیت دیگه تو این بازی امکان درست کردن اسلحه بوسیله خود شما هست !!! با اسمبل کردن قطعات میتونید اینکار رو انجام بدید .... لبته چندین قابلیت دیگه هم هست .....