نقل قول:
من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟
خواهش می کنم ... در مورد قدرت ها نکات زیادی هست که اگه بخوایم وارد جزئیات بشیم باید 10 ها صفحه توضیح داده بشه ... اما در مورد اون ویدئو چند مورد هست. اول اینکه اون ویدئو همون طور که گفتم صرفا واسه آشنایی با هر کلاس بود و همون طور که واضح بود تقریبا در همه موارد همه یونیت ها با یک ضربه نابود می شدند در حالی که در نسخه ی اصلی ( به جز مراحل اولیه ی Act I) به هیچ وجه به این صورت نیست . مورد دیگه اینکه این توانایی هایی که دیدین فقط یه بخش از توانایی های هر کلاس بودن که اکثرا در بخش Singature Skills جای می گیرن یعنی مهارت هایی که اون کلاس با اون ها تعریف میشه و به نوعی به اون کلاس در مبارزه شخصیت به خصوص خودش را می بخشه ولی تعداد کل مهارت های هر کلاس بسیار بیشتر از 5 موردی که در ویدئو دیدن هست. برای مثال کلاس Wizard فعلا دارای 39 مهارت تایید شده هست که اگه امکانش بود بعدا جزئیات بیشتری را خدمتتون عرض می کنم.نقل قول:
توی ویدیو هایی که City 17 ِ عزیز گذاشته ، علاوه بر اینکه قدرت های دیمن هانتر افکتیو نیست ، و یهو کله پا نمکینه آپوننت رو ، یه مشکل دیگه هم داره ( که به خاطر مشکل اول هست ) وقتی از قدرتش استفاده میکنه ، هِی در میره ! دیگه حالا اون تستر خود بلیزارد هست ، دیگه من که احتمالا" تعطیلم
در یک تقسیم بندی کلی مهارت ها به دو دسته ی Active و Passive تقسیم میشن که مورد اول شامل مهارت هایی میشه که شما باید حتما اون ها را اجرا کنین ( مثل جادو زدن ...) و دسته ی دوم شامل مهارت هایی میشه که نیازی نیست حین مبارزه اونها را فعال کنین و نقش اونها در بالا بردن قدرت ضربات مختلف یا بالا بردن ویژگی های تدافعی شما و مواردی از این دست میشه. که هر کدام از این دو دسته دارای بخش های متعددی هستن.
و اما در مورد قوی و یا ضعیف بودن یک کلاس نسبت به کلاس دیگه موارد زیادی بود که در ویدئو اجازه ی چنین مقایسه ای را نمی داد و شما آسوده خاطر باشین به هیچ وجه اختلاف فاحشی بین کلاس های مختلف وجود نداره.
درسته که برای 5 کلاس مختلف هرگز این امکان وجود نداره که بالانس 100% وجود داشته باشه ولی بخش عمده ای از تلاش های تیم سازنده که باعث تاخیر خوردن های متوالی شد به خاطر ایجاد بالانس هر چه بیشتر بود و پارامتر های زیادی واسه کنترل کردن قدرت هر کلاس در نظر گرفته شده که این نگرانی ها را از بین می بره.