سلام خدمت wonderboy عزيز براي اينكه زحمت ميكشي واين اپديتها رو ميزاري من چند وقت پيش تو قسمت درخواست نرمافزار تقاضاي يه نرمافزار ----- شكن كردم يه اقايي از سوييس يه نرمافزار معرفي كرد كه اي پي محل اقامت شما رو عوض ميكنه البته اين برنامه به درد ----- شكستن نميخوره چون كار نميكنه ولي يه كار ديگه كرد كه باعث شد من كلي خوشحال بشم . حالا اين برنامه چيكار كرد : همونطور كه ميدوتيد مكافي اجازه آپديت به كاربران ايراني نميده حتي اگر موقع نصب يه كشور غير از ايرانو به عنوان كشور محل اقامتتون معرفي كنيد . از كجا ميفهمه شما توي ايران نيستي از روي آي پي . وقتي من اين نرمافزارو نصب ورجيستر كردم آي پي منو به كشور مالزي تغير داد منم بدون مشكل به سايت مكافي رفتم و مكافي رو آپديت كردم البته اول يه خورده اذيت كرد اونم به خاطر اين كه مكافي رو رجستر نكرده بودم ولي بعد از اينكه اونو رجيستر كردم هيچ مشكلي پيش نيومد و مكافي آپديت شد . البته موقع آپديت شدن توصيه ميكنم شما هيچ كاري نكنيد يعني پنجره ديگه رو باز نكنيد يا از نرم افزار ديگه استفاده نكنيد با اين كارا مكافي آپديت ميشه بدون هيچ مشكلي در ضمن ورژن مكافي من 9 هست .
اينم لينك مورد نظر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم امتحان كنيد و بگيد براي شما هم كار كرد يا نه براي من كه كار كرد .
بازم از wonderboy عزيز تشكر ميكنم .
باي .