من یه لپ تاب تو رینج 1400 تا 1700 میخوام
مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
واقعا 19 اینچی میخواهید ؟ حمل و نقل این سری ها سخته و به دلیل بزرگی و سنگینی کاربر را هنگام حمل اذیت میکنه ....
این سری عالی هست و مولتی مدیا رو به خوبی ساپورت میکنه ... برای تماشای فیلم و کارهای خانگی و میکس و مونتاژ و کارهای گرافیکی پیشنهاد میشه ... لپ تاپ فوق العاده ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت تهران رو ندارم اما دوبی با کانفیگ T7500 و رم 3 گیگ حدود 6459 درهم یعنی1680.000 تومان هست .... قیمت تهران بین 200 تا 280 تومان گرانتره از دبی هست یعنی بالاترین کانفیگ حدود 2.000.000 هست
ممکنه با کانفیگ های پایین تر ارزانتر هم باشه
پس شما می گویید به عنوان مثال vostro که کیفیت ساخت پایین تری دارد زودتر خراب می شود و یا مشکلات احتمالی بیشتری ممکنه براش پیش بیاد و عمر کمتری داره؟و آیا ال سی دی 13 خیلی اذیت می کنه؟ من برام وزن هم یک ملاکه ، این مدل 1530 قیمتش چنده دقیق؟چون زیگورات و اریس هر دو مدل T9300 این را زدند Comingنقل قول:
به نظر شما همین گارانتی زیگورات خوبه یا اریس؟یا گرانتی های دیگر
نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟
بله ... کیفیت مونتاژ و قطعات پایین تره و مشاهده شده برندهای دل سری اینسپایرون و ووسترو بعد از 6 ماه LCD سوزوندند ... قیمت پایین تره مشخص هست دیگه کیفیت چطورهنقل قول:
ال سی دی 13 برای تماشای فیلم و گیم مناسب نیست اما بدلیل کم وزنی اش برای کارهای بیزینس و ترانزیت اون و همچنین برنامه نویسان مناسب هست
من قیمت XPS M1530 با این کانفیگ
core2 - 2.4
3 GB ram
250 GB sata+ HDD
15.4" WXGA
1024 MB nvidia GF8600M GT
حدود 1.740.000 که میشه گفت بالاترین کانفیگ هست و با گارانتی متفرقه ... هنوز T9300 رو ندیدم
گارانتی هایی که گفتی هم خوبند ... امرتات خوبه ... این روزا همه میگن خوبند اما باید ببینی مشتری چی میگه
:18:نقل قول:
نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه طرز سوال کردنه ! :2:
هیچ کدوم خوب نیستند اگر اینطوره بهترین alienware هست !!! :31:
ببینید جای خاصی رو پیشنهاد نمیدم ... فروشگاه computer care dubai خوبه من خودم اغلب خرید هام از اونجاست و دیگه آشنا در اومدم باهاشون!نقل قول:
رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟
اما مرکز خرید و فروش کامپیوتر Alplaza هست و فروشگاه های فعالی داره ... میتونی بری اونجا برای خرید ... به یک جا و یک قیمت محدود نشو
نمایندگی های خاورمیانه هم آنقدر فعال نیستند که بتونی سفارش بدی ... اغلب مدل ها بسته به مشتری تحویل داده می شوند
اما میتونی نمایندگی خود دل در امارات را از سایت دل بگیری
ممنون از راهنماییت.اگه این تاپیک تو رو نداشت من چی کار میکردم :11: یه سوال دیگه: آیا لپ تاپ با config مورد نظرمو می تونم از سایت اصلی یا خاور میانه انتخاب کنم بعد دوبی تحویل بگیرم؟اگه این کارو بکنم مالیات باید بدم یا چون میره دبی مالیات نداره؟(قیمت تو سایت آمریکا با shiping میشه 2100$ ولی من بالای 1800 نمی خوام بدم.) و یه سوال دیگه: چطوری می تونم مشخصات رو واسه این فروشگاه ها که نام بردی بفرستم تا بفهمم موجود دارن یا نه؟(می خوام اگه بشه خودم به فروشنده سفارش بدم تا آشنایی که میره بگیره سر در گم نشه،چون وارد نیست)
آقای Registered User پیشنهادی که خودتون میدی چیه تو این رینج پولی؟
من کی گفتم 19"؟