بدون صدای کاراکترها اصلا فایده نداره من فعلا بیخیالش شدم دوستان اگه راه حلی پیدا کردید لطفا خبر بدین(تنظیم کارت صدا روی استریو و 2 کاناله کردن قبلا تست شده و جواب نداده!)
Printable View
بدون صدای کاراکترها اصلا فایده نداره من فعلا بیخیالش شدم دوستان اگه راه حلی پیدا کردید لطفا خبر بدین(تنظیم کارت صدا روی استریو و 2 کاناله کردن قبلا تست شده و جواب نداده!)
اصلا از شرکت آتاری توقع نداشتم بعد از این همه انتظار این نسخه رو این جوری بخواد بده بیرون !
چه جوری؟ مگه بازی چشه؟ بازی به این قشنگه گرافیک زیبا جلوه ها عالی آتش دینامیک فیزیک عالی داستان عالی .نقل قول:
اصلا از شرکت آتاری توقع نداشتم بعد از این همه انتظار این نسخه رو این جوری بخواد بده بیرون !
راستی دوستان کسی دقت کرده کسی که صدای ادوارد رو کار کرده همون صدای مکس پین هست
راهنمای قدم به قدم بازی به فارسی میخاستم
بازی که روون و راحته قدم به قدم نیاز نداره
هر جا گیر کردی اینجا بپرسی جواب می گیری!
البته اگه دوستان قدم به قدمشو دارن بدن به ایشون!
ایراد از کرک شدن بازیهنقل قول:
این بازی کرک شدش تو هر سیستمی یه ایراد داره
برا من سیو نمی شد برا کین_بلاد صدا نداره برا آرام هم جاده نداره!!!
سوالات خوبیه!نقل قول:
برای من که مشکلی نداشت. راستی چند سوال : چرا وقتی اون نور به زمین میرسید ادوارد میمیره؟
چرا وقتی لوسیفر وارد بدن سارا میشه سارا هنوز هوشیاره و لوسیفر اونو کنترل نمیکرد ولی وقتی وارد بدن ادوارد میشه بدن ادوارد رو به اختیار میگیره ؟
اون هرمس چرا توی اون اتاق زندانی بود ؟
کسی جواب داره؟
توی امضام نوشتم ! :31:نقل قول:
توی ویستا نصبش کردم دیدم اومد ولی هر 10 ثانیه 1 بار تصویر سیاه میشد دوباره می اومد توی بازی !:41:
من که بازی رو نصب کردم هیچ کدوم از این مشکلاتی رو که میگین نداشتم
از ویستا هم استفاده می کنم ....خیلی بهتر از xp روی بازی ها جواب میده
فقط کنترل سوم شخص بازی یکم اذیت می کرد که زیاد موردی نداشت
ولی مثل شماره یک بازی استرس و هیجان نداشت...شماره یک محشر بود
اما از لحاظ داستانی این شماره از بقیه شماره ها بهتر تر بود!!!
راستی این شماره دنیای بازی پروندش به تنها در تاریکی اختصاص داشت! خیلی قشنگ بود!!
خوب اگه مشکل از کرک بازی راه حلی وجود نداره؟؟مثلا کرک دیگه ای یا استفاده ازdaemon tools یا نمیدونم هر چیز دیگه ای؟؟من خودم فقط یه کرک بیشتر نتونستم پیدا کنم!نقل قول:
اوه اوه حرف دایمون تولز رو نزن که کهیر می زنم!!!!نقل قول:
این بازی سه ماه طول کشید کرک شه
تمام بر و بچ کرکر دنیای از ملیتهای مختلف که در راس شون روس ها و ایرانی ها وچینی ها و هندی ها بودن داشتن رو کرک بازی کار می کردن حاصل اینی شد که می بینی! (البته جدا گونه کار می کردنا!)
خدا رو شکر کن همینش گیرمون اومده!
اگه راه دیگه ای بود مطمئنا همون کارو می کردن!