سلام اگه میشه یکی از اساتید اونایی که من میخوام رو بزارن خیلللللی منون میشم(:40:)(:42:)
Printable View
سلام اگه میشه یکی از اساتید اونایی که من میخوام رو بزارن خیلللللی منون میشم(:40:)(:42:)
کسی نیست:41:
یه سورس دیگه نیاز دارم چطور میتونیم مثلا اگه 20 امتیاز گرفتیم بره مرحله بعد
سلام دوستان
سلام دوستان من دارم یک بازی به سبک فینل فانتزی میسازم و در قسمت مبارزش با استفاده از یک ابجکت کنترلی که بوسیله یک step میاد منوی مبارزه رو چاپ میکنه میسازم(حمله و دفا و آیتم و..) و تا اونجایی که من میدونم برای اینکه یک وقفه کوچیک بین هر تکرار باشه از sleep()استفاده میکنم ولی اسن دستور روی کل بازی تاثیر میذاره و تیک دار میشه آیا دستوری هست که که مانع از این کار بشه و آی را حل بهتری هست برای اینکه من منوی خودم رو بسازم
برای اینکه بهتر متوجه بشین این رو بگم که اگر من بخوام در باز ی چیزی رو نشون بدم مثل امتیاز و غیره که باید مدام نشون دارده بشه ولی روی سرعت بازی تاثیر نذاره چیکار باید کنم
باید بگم که من تمام بازی خودم رو باکد مینویسم پس اگه ممکنه کدش رو بذارید چون من از شکلک ها استفاده نمی کنم
ویرایش شد توسط alex_pk
سلام دوستان
بهتون پیشنهاد میکنم به انجمن های فنایی برید اونجا جواب سوال هاتون را می گیرید:
کد:www.fanaei.com/forum
sghl k
kjjsdyhfkjhbbflo;pujhmnzbnbawkfvm,mn;jhksfm
mhbzjfskhskje
سلام
آقا اين آموزش كه به صورت pdf هست رو از كجا ميشه دانولد كرد.مربوط به آقا احسان.ممنون
چرا كسي جواب نميده:2:
باید از instance_deactivate_all() استفاده کنید و وقتی میخواید از منو بیاد بیرون از instance_activate_all(). البته صفحه خالی میشه در این صورت که باید از background_create_from_screen() استفاده کنید اما عکس استفاده از این تابع هر دفعه باعث میشه حجم بازی به شدت بره بالا.نقل قول:
برای نمایش امتیاز و هر متغیری میتونید از اکشن Draw Variable استفاده کنید. رو سرعت بازی هم تاثیر نمیداره.
درضمن برای منوی آیتم باید از آرایه ها استفاده کنید. اگر درین مورد کمکی خواستید در خدمتم.