کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی روش گذشتن از پسورد سیسکی را می دونه اگه کسی هست به من هم بگه ممنون میشم
سلام به دوستان آيا روشي هم هست كه بتونيم پس از ريست پسورد اون رو به خالت اول برگردونيم؟
سلام به دوستان آيا روشي هم هست كه بتونيم پس از ريست پسورد اون رو به حالت اول برگردونيم؟
تو کامپیوترهای سایت دانشگاهها حتی رجیستری و ران و پروپرتیز مای کامپیوتر و دسکتاب و . . . .هم بسته هستند .
راههایی هم واسه عبور از اینها ارائه بدید .
سلام یه برنامه بود که متعلق به یه سایت خارجی بود.شما به ایمیج رو میگرفتی از اون سایت و اونو رایت میکردی و باهاش سیستم رو بوت میکردی یه صفحه میومد که دو خط کد توش نوشته بود اون کد رو برای سایته میفرستادی بعد دو روز پسورد ویندوز رو بهت میداد.البته اگه پولی ثبت نام میکردی فکر کنم یه ساعته پسورد رو بهت میداد.نقل قول:
و دیگه نیاز به ریست پسورد نبود .
پیداش کردم این بود:
کد:http://www.loginrecovery.com/
دوست عزیز شما باید یه جوری دسترسی به سی دی رام و منوی بوت ویندوز داشته باشین تا بشه یه کارهایی انجام داد که اکثرا تو این محیط ها همچین دسترسی هایی وجود نداره.نقل قول:
یا اینکه حداقل یه بار بتونین یا یه یوزر از نوع ادمین وارد سیستم بشین.
با سلامنقل قول:
یکم به نظر مشکوک نمی یاد؟! ممکنه همینجوری هم بتونه وارد سیستمت بشه!
البته ما رو باش، مگه بیکارن!؟ حالا تو سیستم مثلا بنده چی هست که بدرد طرف بخوره!!؟
هک پسورد ادمین که کاری نداره !نقل قول:
فقط میخواستم فایلهای رجیستری واسه باز کردن این قسمتها بهم بدین .
سلام دوست عزیز .اصولا پسوردی که ما میخوایم پیدا کنیم مربوط به سیستم دیگه اس (قضیه هک و ...!!) چون سیستم خودمون اگه بود از این برنامه که استفاده نمیکردیم (از اون ایمیجی که پسورد رو ریست میکنه استفاده میکردیم) در ثانی گفته خودتون هم کاملا درسته.نقل قول: