مهربانی را در کودکی یافتم که آبنباتش را به دریاچه ی نمک انداخت تا دریاچه شیرین شود ...........همه براي باريدن باران دعا ميكردند اما خدا با كودكي بود كه كفش هايش پاره بود...........
Printable View
مهربانی را در کودکی یافتم که آبنباتش را به دریاچه ی نمک انداخت تا دریاچه شیرین شود ...........همه براي باريدن باران دعا ميكردند اما خدا با كودكي بود كه كفش هايش پاره بود...........
گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس بشه نه اینکه نباشی تا نبودت عادت شه
" اگر خاموش بنشيني تا ديگران به سخنت آورند ، بهتر از آنست كه سخن بگويي و خاموشت كنند " . سقراط
غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد ...همین که عزیزت نگاهش را به دیگری فروخت تو غریبی
انا لله و انا اليه راجعون
خداوندا
تقديرم را زيبا بنويس
كمك كن آنچه تو زود خواهي من دير نخواهم و
آنچه تو دير خواهي من زود نخواهم
بهترین فیلم من لبخند من است، و لبخندهاست که خدا را ستایش می کنند.
جک نیکلسون
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
منطق بي شك سخت استوار است...اما نمي تواند با انساني مبارزه كند كه ميخواهد زندگي كند.(فرانتس كافكا)
كتاب محاكمه فصل پاياني صفحات آخر
چون تو تنهایی گذشته زندگی ، درد تو دلت رو با هر کی میگی ، اما هر کس نداره این ارزشو ، که تو درد دلتو به اون بگی ، اینه که از زندگی سیر میشی ، توی چشم آدما حقیر میشی توی دست تنهایی اسیر میشی ، تا بیای بجنبی پیر پیر میشی . غم و تنهایی اسیرت میکنه ، تا بیای بجنبی پیرت میکنه ، تو رو از زندگی سیرت میکنه ، بین آدما حقیرت میکنه .