سپاس و درود فراوان بر پارسیان نیک پندار نیک گفتار ونیک کردارنقل قول:
Printable View
سپاس و درود فراوان بر پارسیان نیک پندار نیک گفتار ونیک کردارنقل قول:
سلام به همگی میشه به منم یاد بدین یه چیزایی ؟
پشتیبان گیریش هم عالی و خوب میشه ازش پول درآورد backup
سلام
من چطوری می تونم نتیجه این جستجو رو توی یه جدول دیگه ذخیره کنم ؟
[PHP]
ADOQuery1.Close;
ADOQuery1.SQL.Clear;
ADOQuery1.SQL.Add('select * from arzyabi where dore like'+#39+Edit1.Text+'%'+#39 );
ADOQuery1.Open;
[/PHP]
داشتم جواب پست قبلی رو میدادم که دیدم ویرایش شده!(منظورم پستی هست که با پارامتر مشکل داشتید)نقل قول:
لطفا در صورت جواب گرفتن، یا جواب رو برای دیگر دوستان بذارید و یا کل پست رو ویرایش نکنید تا جواب داده بشه
برای این مشکل هم insert into رو جستجو کنید
ضمنا چرا کدها رو داخل تگ php میذارید؟ از تگ [ c o d e ] استفاده کنید
موفق باشید
سلام
چشم.نقل قول:
لطفا در صورت جواب گرفتن، یا جواب رو برای دیگر دوستان بذارید و یا کل پست رو ویرایش نکنید تا جواب داده بشه
جستجو کردم :نقل قول:
برای این مشکل هم insert into رو جستجو کنید
وقتی کدم رو به صورت بالا در می یارم جواب نمی ده .اگه می شه بازم راهنمایی کنید.کد:INSERT INTO table_name (column1, column2,...)
VALUES (value1, value2,....)
کد:ADOQuery1.Close;
ADOQuery1.SQL.Clear;
ADOQuery1.SQL.Add('insert into gozaresh (dore) VALUES ( select * from arzyabi where dore like'+#39+Edit1.Text+'%'+#39 )');
ADOQuery1.Open;
شما یک فیلد رو insert میکنید، در حالی که تمام فیلدها رو در دستور select داریدکد:
نقل قول:
insert into gozaresh (dore) VALUES ( select * from arzyabi...
با اینکه کد رو تغییر دادم ولی هنوز ارور قبلی رو می ده :نقل قول:
شما یک فیلد رو insert میکنید، در حالی که تمام فیلدها رو در دستور select دارید
اروری که می ده :کد:ADOQuery1.Close;
ADOQuery1.SQL.Clear;
ADOQuery1.SQL.Add('insert into gozaresh (dore) VALUES ( select dore from arzyabi where dore like'+#39+Edit1.Text+'%'+#39 )');
ADOQuery1.Open
Unterminated string
اگه کدی که نوشتم جاییش مشکل داره راهنمایی کنید ممنون می شم .(من اولین باره دارم از دستورات sql استفاده می کنم)
قبلا پیغام خطا رو ننوشته بودید، اما الان که نوشتید فکر نمیکنم پیدا کردن معنی Unterminated string در دیکشنری کار سختی باشه. این مشکلات زمان کامپایل رو با کمی تلاش خودتون میتونید حل کنید. مزیتش اینه که چندین ساعت منتظر نمیمونیدنقل قول:
هنوز ارور قبلی رو می ده
من معنی این ارور رو می فهمم ولی بدلیل اینکه با دستورات sql آشنایی نداشتم دستورات رو درست بکار نمی بردم و هر کاری هم می کردم جواب نمی داد . الان هم مشکلم حل شد.نقل قول:
قبلا پیغام خطا رو ننوشته بودید، اما الان که نوشتید فکر نمیکنم پیدا کردن معنی Unterminated string در دیکشنری کار سختی باشه. این مشکلات زمان کامپایل رو با کمی تلاش خودتون میتونید حل کنید. مزیتش اینه که چندین ساعت منتظر نمیمونید
باور کنید نوشتن چند خط راهنمایی اینقدرا هم وقت کسی رو نمی گیره.