سلام دوست عزيز . . .
نمی دونم رشته شما چيه ؟؟
ولی فک کنم انسانی باشه به احتمال زياد . . .
عاشقان و جهان کاملا هم قافيه هستن . . .
چرا ؟
تو کلمه عاشقان . . . " ان " پسوند هست . . . اين موضوع کاملا درست . . .
ولی تو کلمه جهان . . . " ان " مال خود کلمه هست . . .
در نتيجه چون " ان " جدا نشدنی هست در کلمه " جهان " . . . شما می تونين کلمه " عاشقان " و يا هر کلمه ای که پسوند " ان " داشته باشه رو با کلمه " جهان " هم قافيه کنين . . .
مثلا . . . قلبمان و آسمان . . .
من خودم رشتم تو دبيرستان علوم انسانی بوده . . . و در زمينه قافيه کاملا شناخت دارم . . . شعرم ميگم . . . و با همچين کلماتی هم روبرو شدم بدون هيچ مشکلی . . . و اين دوتا کلمه که مثال زدم تو يه شعرم قافيه کردم . . .
و يه نکته ی کلی در اين مورد . . . اگه به همچين کلمه هايی برخوردی که مثلا آخرش پسوندای مختلف جمع داره . . . دو تا کلمه که قراره هم قافيه بشن و با هم مقايسه کن . . . اگه تو يکيشون اون حروف مال خود کلمه بود اونوقت اون دو تا کلمه هم قافيه ميشن . . .
مثلا . . . دستات با چشمات هم قافيه نمی شه . . . چون توی هر دوتاشون " ات " پسوند هست . . . و دست با چشم هم قافيه نمی شه . . .
اون دو تا مثالی هم که زدين مشکلی نداشت . . . مثال مشکل داری نبود . . .
تو مثال اول " گر " با " تر " هم قافيه شده . . . هرچند شايد بگين که : آخه اينا پسوندن !!!
خوب باشن . . . مهم تفاوت حروف اين دوتا حرفه . . . که " گ " " ت " باهم متفاوتن . . .
تو مثال دوم هم که " پاک " يه کلمه هست نه پسوند يا چيزه ديگه . . .
در صورتی که " ناک " پسوند هست . . . بازم اصلا مهم نيست . . . مهم اينه که حروفشون متفاوت باشه . . . که هست . . .
اميدوارم مفيد بوده باشه . . .
اگه مشکلی بود در خدمتم . . .:11::40: