بيانيهي رسمي باشگاه بارسلونا:رونالدينيو فروشي نيست
بارسلونا بار ديگر اعلام كرد كه رونالدينيو بخشي از طرحهاي بلند مدت باشگاه است.
به گزارش ايسنا، اين روزها آينده اين ستاره برزيلي پس از حضور نداشتن در برابر سويا و رئال ساراگوسا، منبعي از نظريه پردازيها شده است.
چلسي و ميلان با قيمتهاي پيشنهادي پرسروصدا با رونالدينيو وارد مذاكره شدهاند، بازيكني كه اين روزها زندگي شخصي و فرم بدنياش زير ذربين قرار دارد.
به دنبال پيروزي پرگل 4 بر يك بارسلونا برابر ساراگوسا، باشگاه بيانيهاي درباره نبود رونالدينيو منتشر كرد.
در اين بيانيه آمده است: در مواجه با انبوه اطلاعات و نظرها درباره نبود بازيكن تراز اول تيمي يعني رونالدينيو در دو بازي گذشته، اين باشگاه اعلام ميكند، نبود اين بازيكن كاملا پزشكي است و به مشكل ماهيچه ساق پاي راست او بازميگردد كه در هفتهي گذشته نيز به طور رسمي اعلام شده بود.
بيانيهي باشگاه بارسلونا ميافزايد: اين بازيكن همانند ديگر بازيكنان باشگاه از حمايت سازمان براي بهبودي مشكل جسمانياش برخوردار است. رونالدينيو به عنوان مهرهي اساسي در پروژههاي كنوني ورزشي باشگاه محسوب ميشود و به همين دليل هيچ طرحي جز ادامه فعاليت او در تيم وجود ندارد.
سخنراني جنجالي رئيس بارسا
لاپورتا: آينده من با جهان سياست گره خورده است !
رئيس باشگاه بارسلونا گفت: آينده كاري من ربطي به فوتبال ندارد و اين ورزش بهانهاي براي رسيدن به جهان سياست است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوان لاپورتا اظهار داشت: هميشه دوست داشتم يك فرد فعال در عرصه سياست و اجتماع شهرم باشم. فوتبال در اين ناحيه بهترين راه براي رسيدن به اين مقاصد است.
وي افزود: بدون هيچ هراسي اين حرف ها را مي زنم چون راه بايد براي همه باز باشد و هر كسي كه دوست دارد، راه رفته مرا طي كند. گاهي يك شهردار وارد سياست مي شود و گاهي يك مدير باشگاه ورزشي و اين مسئله تعريف شده اي است.
لاپورتا خاطر نشان كرد: براي شخصيت رودريگس ساپاته رو (نخست وزير اسپانيا) احترام خاصي قايل هستم. او هم از جهان فوتبال براي شهرت خود استفاده كرد و بارها او را در ورزشگاهها و رقابتهاي بزرگ ديده ام. هميشه طرفدار تيمي است كه هوادار بيشتري دارد و مردم اين چيزها را نمي بينند.
لاپورتا به اين بهانه بار ديگر بر رسميت داشتن تيم ملي كاتالونيا تاكيد كرد و گفت: كشور من يك تيم ملي بيشتر ندارد و اگر لازم باشد، به بازيكنانم دستور ميدهم از اين به بعد، فقط براي تيم ملي كشور خودشان بازي كنند.
به بهانهي پست جديدش ؛ تيري آنري: بايد ياد بگيرم كه بارسا چگونه بازي ميكند
"تيري انري" پس از ترك آرسنال به تدريج به شرايط بازي در بارسلونا كنار ميآيد.
ستاره فرانسوي بارسا كه در گذشته هسته اصلي ضدحملات آرسنال بود، اكنون با گذشت زمان با مشخصه فوتبال اسپانيا و بارسلونا كه رفته رفته ريتم حمله به خود ميگيرد، آشنا ميشود.
آنري اكنون در بسياري از بازيها و در سيستم 3-3-4 در گوشه چپ به ميدان رفته، او با تك گل خود برابر ---- نشان داد كه با پست مهاجم نوك آشنايي بيشتري دارد.
تيري آنري در گفتوگو با Revista de la liga گفت: "زماني كه در پست چپ بازي ميكنيد به آمادگي بدني بيشتري نياز داريد؛ چون بايد به سرعت بالا و پايين برويد تا به جناح چپ كمك كنيد. من بايد به اين پست عادت كنم."
مهاجم بارسلونا ادامه داد: "من هنوز 100 درصد آماده نيستم و اين هميشه راحت نيست. وقتي كه سرمربي از شما ميخواهد كه در چپ يا راست بازي كنيد مجبوريد كه اين كار را انجام بدهيد."
آنري اضافه كرد: "يادگيري آن چيزي است كه در پي انجاماش هستم. بايد ياد بگيرم كه در بارسلونا چگونه بازي كنم."
او به مقايسه فوتبال انگليس با اسپانيا پرداخت و گفت: "در انگليس توپ سريعتر به مهاجم ميرسد اما، اينجا لازم است كه صبور باشيد. توپ با گذشت زمان و بازي بيشتر به مهاجم ميرسد. نوع متفاوتي از بازي براي مهاجم وجود دارد و بازي به بازيكنان كناري وابسته است."
پارس فوتبال