هر جور راحتین ولی از من گفتن مدل پک هاشونو بگیرین جز تنبلی چیزی براتون نمیاره چون انقدر کیفیت مدل هاش بالا اند که هر کاری خودتون کنید کم کیفیت تر در میاد و به دلتون نمیشینه و مجبور میشین از مدل های آمادش استفاده کنین که چون همه میدونن آماده اند هم شما رو سطح پایین میگیرن و هم میزنن تو سر انجین که همه رو تنبل میکنه.
در ضمن Lord arthas عزیز بدون که نرم افزار خالی FPSC شما رو به هیچ جا نمیرسونه درسته من ازش دفاع میکنم ولی موقعیه که بتونید باهاش هر چی میخواید بسازین.
مثلاً برای تغییر در سورسش باید انجین Dark Basic رو با زبان برنامه نویسیش بلد باشین که اگه در این سطحین خب برین با همون کار کنین دیگه منم برای این ازش استفاده میکنم چون ساپورت شیدرش بالائه که نوشتن شیدرهای قوی کار هر کسی نیست.
اینا فقط چند تا از نرم افزارهای کمکی این انجین هستند که من استفاده کردم:
SGLauncher برای منو
FPI Editor برای برنامه نویسی
Segment Editor برای ساخت سگمنت ها
Entity maker برای گرفتن خروجی قابل فهم برای انجین
3DMax برای ساخت مدل و GIMP برای تکسچرینگ
Signs برای نوشته ها و هودها
S3Dlite برای شبیه سازی
Dark Basic برای تغییر در سورس
HLSH Editor برای طراحی نوشتن سیدرها
Dark Shader برای مقدار دهی شیدرها
DDS Converter برای تبدیل فرمت تکسچرها
و چندین و چند نرم افزار دیگه برای صداها,طراحی های گرافیکی دو بعدی,منوی داخلی,اسکای باکس و ...
که البته شما اگه مثلاً یونیتی رو بگیرین نصف نرم افزارهای بالا رو هم نیاز ندارین.
پس برای شروع هم حتی خوب نیست و من فقط به کسی کمک میکنم که بلد باشه ولی توش به مشکل برخورد کرده باشه,البته جواب تازه وارد ها رو هم میدم ولی وقتی میدونم آخرش اعصابشون خورد میشه از الان میخوام پیش گیری کنم.